|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Otwarty przez: Firebee 27-06-2007, 05:52 |
Podkladki pod tablice rejestracyjne - I Edycja |
Autor |
Wiadomość |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2008, 18:31
|
|
|
minaj napisał/a: | Jak to w Polsce - ktoś tu chyba próbuje na tym biznesie zarobić - niech 100 osób odbierze osobiście to na samych przesyłkach mamy 1100 PLN zaoszczędzone.... | Przy odbiorach osobistych jest zwrot poniesionych kosztów przesyłki. Sugeruję zatem powstrzymać się od tego typu komentarzy, bo to, co właśnie napisałeś jest przykre dla osób zaangażowanych w akcję. Ponadto jest to pomówienie, a to jest karalne. |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-04-2008, 20:10
|
|
|
minaj napisał/a: | Jak to w Polsce - ktoś tu chyba próbuje na tym biznesie zarobić - niech 100 osób odbierze osobiście to na samych przesyłkach mamy 1100 PLN zaoszczędzone.... |
minaj, Podaj numer konta na PW, wyśle Ci Twoją kase wraz z odsetkami za Twój stracony czas i więcej nie pisz tu takich rzeczy. Awantury to na targu rybnym sobie rób.
W tym temacie jest napisane, kto ma dla kogo ramki itd. Wystarczy poczytać i troszkę się zainteresować tematem, bo nikt za Ciebie tego nie zrobi. Ramki zostały wysłane do moderatorów poszczególnych regionów w takim celu, że wiele osób może je odebrać osobiście bez problemu i Akbi nie musi pakować, adresować i wysyłać dużej ilości przesyłek. Jeśli nie możesz podjechać na spota, napisz do osoby odpowiedzialnej na PW i Ci je wyśle pocztą. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
minaj [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2008, 21:46
|
|
|
gregorbu napisał/a: | to, co właśnie napisałeś jest przykre dla osób zaangażowanych | Spokojnie - mój komentarz był PROWOKACYJNY , ale nie miał na celu nikogo urazić - wręcz przeciwnie
Wszystkim zaangażowanym Gratuluję pomysłu i organizacji akcji z ramkami
Zasady jednak były jasne (cena zawiera ramki + przesyłkę). Tak się tylko złożyło, że po 2 miesiącach nie wszyscy je otrzymali (wśród nich i ja ). Sugestia, że robię awanturę bo nie mogę podjechać i odebrać osobiście jest nie na miejscu. To moja wina, że modeator z mojego regionu nie ma czasu aby wysłać ramki
gregorbu napisał/a: | to jest karalne | a wzięcie kasy i niedotrzymanie umowy jest legal??
Adaho_krak napisał/a: | W tym temacie jest napisane, kto ma dla kogo ramki itd. Wystarczy poczytać i troszkę się zainteresować. | No właśnie - wystarczy przeczytać moje dwa wcześniejsze posty i Twój komentarz zupełnie TRACI SENS... Niepotrzebnie się napisałeś.
Adaho_krak napisał/a: | Podaj numer konta na PW, wyśle Ci Twoją kase |
Po chwilowym zastanowieniu -podam Ci mój adres i wyślij mi ramki jeśli chcesz być konstruktywny... |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2008, 22:06
|
|
|
minaj, a kontaktowałeś się z osobą rozprowadzającą te ramki? Podałeś adres wysyłki? |
|
|
|
 |
minaj [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2008, 22:20
|
|
|
gregorbu napisał/a: | minaj, a kontaktowałeś się z osobą rozprowadzającą te ramki? Podałeś adres wysyłki? | Adaho_krak dostał ode mnie PW z historią korespondencji. |
|
|
|
 |
kocur
Mitsumaniak

Auto: Colt CA0 1.3, Eclipse 2G GS
|
Wysłany: 28-04-2008, 22:23
|
|
|
Panowie, nie ma się co kłócić, po prostu akcja była rewelacyjna, wszystko fajnie, ramki poszły do moderatorów... no i tyle. Chodzi o to, że ja również jestem zabiegany, stad na zlot nie mam szans się pojawić - coż bywa, na małopolskę z pierwszej edycji poszło raptem 11 ramek z czego myślę połowa odebrała osobiście, myślę, że przez te 2 miesiące można znaleźć wieczór na zapakowanie 5 ramek, i kolejną chwilę na podrzucenie ich na pocztę. Fakt, ktoś powie - można też znaleźć chwilę i pieniądze na spota, ale niektórzy pracują 24/h, mają rodziny albo inne powody toteż dlatego wciąż czekam cierpliwie...
Adaho_krak napisał/a: | Jeśli nie możesz podjechać na spota, napisz do osoby odpowiedzialnej na PW i Ci je wyśle pocztą. |
a ile razy trzeba to zrobić, żeby poskutkowało?
Pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez kocur 28-04-2008, 22:33, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 28-04-2008, 22:29
|
|
|
Się wtrącę....
Wysyłając ramki do moderatorów regionalnych akbi pytał każdego czy zechce ogarnąć ten temat. Tak więc nikt nikomu niczego nie narzucał. Skoro minaj zamówił ramki i zapłacił za nie razem z kosztami przesyłki to należą mu się one jak psu buda. Przydałoby się też słówko "sorry". |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 29-04-2008, 09:15
|
|
|
minaj napisał/a: | mnie też proponowano odbiór osobisty na zlocie, ale odmówiłem - nie będę jechał specjalnie prawie 300 km wydając 130 PLN (300 km x 10 l/100 km x 4,35 PLN/l = 130,50 PLN !!!) żeby odebrać ramki za 28 PLN !!!!! |
podaj mi proszę na PW tel do siebie, przyjadę w któryś dzień w najbliższy weekend i przywiozę Ci ramki.
minaj napisał/a: | Adaho_krak napisał/a:
Podaj numer konta na PW, wyśle Ci Twoją kase
Po chwilowym zastanowieniu -podam Ci mój adres i wyślij mi ramki jeśli chcesz być konstruktywny... |
jw ....
Do Bartka_Nkm i Adaho_krak, - minaj, w najbliższy weekend otrzyma ramki ode mnie osobiście.
JCH napisał/a: | Wysyłając ramki do moderatorów regionalnych akbi pytał każdego czy zechce ogarnąć ten temat. Tak więc nikt nikomu niczego nie narzucał. Skoro minaj zamówił ramki i zapłacił za nie razem z kosztami przesyłki to należą mu się one jak psu buda. Przydałoby się też słówko "sorry". |
Dokładnie się zgadzam z Jackiem
Ja ze swoje strony (jako główny "wysyłający") mogę przeprosić za niektórych Moderatorów, którzy do tej pory mając adresy nie wysłali wszystkich ramek. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
lonewolf81 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2008, 15:52
|
|
|
2. lonewolf:-) |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
|
|
|
 |
DarkAngel [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2008, 10:17
|
|
|
Ja ze swej strony (trochę to spóźnione, ale zawsze szczere )chciałbym bardzo podziękować za profesjonalne podejście do dystrybucji ramek koledze gigant87.
Takich, to ze świecą szukać |
|
|
|
 |
cypmus [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2008, 18:21
|
|
|
hi wszystkim
akbi, ja jeszcze nie mam ramek, kontaktowałem się z bartkiem ale wciąż cisza
pozdrawiam[/b] |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 12-05-2008, 20:58
|
|
|
cypmus napisał/a: | kontaktowałem się z bartkiem ale wciąż cisza |
zadzwoń do niego ...ew napisz PW, maila lub na gg ... Bydgoszcz to nie jest aż tak wielkie miasto, aby problemem było się spotkać w ciągu dnia ... czy też w ostateczności tygodnia. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
cypmus [Usunięty]
|
Wysłany: 08-06-2008, 18:29
|
|
|
hi...jak widzą wszyscy po dacie...trochę czasu minęło a ja wciąż bez ramek, kontaktowałem się, kolega zawsze odpisuje , przeprasza i obiecuje....ja wciąż bez R A M E K ...
pozdrawiam cierpliwych |
|
|
|
 |
kisian
Mitsumaniak kisian 00537
Auto: MSS 1.6 2003
|
Wysłany: 25-06-2008, 12:59 Ramki
|