Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Firebee
27-06-2007, 05:52
Podkladki pod tablice rejestracyjne - I Edycja
Autor Wiadomość
gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2008, 18:31   

minaj napisał/a:
Jak to w Polsce - ktoś tu chyba próbuje na tym biznesie zarobić - niech 100 osób odbierze osobiście to na samych przesyłkach mamy 1100 PLN zaoszczędzone....
Przy odbiorach osobistych jest zwrot poniesionych kosztów przesyłki. Sugeruję zatem powstrzymać się od tego typu komentarzy, bo to, co właśnie napisałeś jest przykre dla osób zaangażowanych w akcję. Ponadto jest to pomówienie, a to jest karalne.

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-04-2008, 20:10   

minaj napisał/a:
Jak to w Polsce - ktoś tu chyba próbuje na tym biznesie zarobić - niech 100 osób odbierze osobiście to na samych przesyłkach mamy 1100 PLN zaoszczędzone....

minaj, Podaj numer konta na PW, wyśle Ci Twoją kase wraz z odsetkami za Twój stracony czas i więcej nie pisz tu takich rzeczy. Awantury to na targu rybnym sobie rób.

W tym temacie jest napisane, kto ma dla kogo ramki itd. Wystarczy poczytać i troszkę się zainteresować tematem, bo nikt za Ciebie tego nie zrobi. Ramki zostały wysłane do moderatorów poszczególnych regionów w takim celu, że wiele osób może je odebrać osobiście bez problemu i Akbi nie musi pakować, adresować i wysyłać dużej ilości przesyłek. Jeśli nie możesz podjechać na spota, napisz do osoby odpowiedzialnej na PW i Ci je wyśle pocztą.

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

minaj
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2008, 21:46   

gregorbu napisał/a:
to, co właśnie napisałeś jest przykre dla osób zaangażowanych
Spokojnie - mój komentarz był PROWOKACYJNY :shock: , ale nie miał na celu nikogo urazić - wręcz przeciwnie
Wszystkim zaangażowanym Gratuluję pomysłu i organizacji akcji z ramkami :!:
Zasady jednak były jasne (cena zawiera ramki + przesyłkę). Tak się tylko złożyło, że po 2 miesiącach nie wszyscy je otrzymali (wśród nich i ja :evil: ). Sugestia, że robię awanturę bo nie mogę podjechać i odebrać osobiście jest nie na miejscu. To moja wina, że modeator z mojego regionu nie ma czasu aby wysłać ramki :?:
gregorbu napisał/a:
to jest karalne
a wzięcie kasy i niedotrzymanie umowy jest legal??
Adaho_krak napisał/a:
W tym temacie jest napisane, kto ma dla kogo ramki itd. Wystarczy poczytać i troszkę się zainteresować.
No właśnie - wystarczy przeczytać moje dwa wcześniejsze posty i Twój komentarz zupełnie TRACI SENS... Niepotrzebnie się napisałeś.
Adaho_krak napisał/a:
Podaj numer konta na PW, wyśle Ci Twoją kase

Po chwilowym zastanowieniu :?: -podam Ci mój adres i wyślij mi ramki jeśli chcesz być konstruktywny...

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2008, 22:06   

minaj, a kontaktowałeś się z osobą rozprowadzającą te ramki? Podałeś adres wysyłki?

minaj
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2008, 22:20   

gregorbu napisał/a:
minaj, a kontaktowałeś się z osobą rozprowadzającą te ramki? Podałeś adres wysyłki?
Adaho_krak dostał ode mnie PW z historią korespondencji.

kocur 
Mitsumaniak

Auto: Colt CA0 1.3, Eclipse 2G GS
Wysłany: 28-04-2008, 22:23   

Panowie, nie ma się co kłócić, po prostu akcja była rewelacyjna, wszystko fajnie, ramki poszły do moderatorów... no i tyle. Chodzi o to, że ja również jestem zabiegany, stad na zlot nie mam szans się pojawić - coż bywa, na małopolskę z pierwszej edycji poszło raptem 11 ramek z czego myślę połowa odebrała osobiście, myślę, że przez te 2 miesiące można znaleźć wieczór na zapakowanie 5 ramek, i kolejną chwilę na podrzucenie ich na pocztę. Fakt, ktoś powie - można też znaleźć chwilę i pieniądze na spota, ale niektórzy pracują 24/h, mają rodziny albo inne powody toteż dlatego wciąż czekam cierpliwie...

Adaho_krak napisał/a:
Jeśli nie możesz podjechać na spota, napisz do osoby odpowiedzialnej na PW i Ci je wyśle pocztą.

a ile razy trzeba to zrobić, żeby poskutkowało? :)

Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony przez kocur 28-04-2008, 22:33, w całości zmieniany 2 razy  

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 28-04-2008, 22:29   

Się wtrącę....
Wysyłając ramki do moderatorów regionalnych akbi pytał każdego czy zechce ogarnąć ten temat. Tak więc nikt nikomu niczego nie narzucał. Skoro minaj zamówił ramki i zapłacił za nie razem z kosztami przesyłki to należą mu się one jak psu buda. Przydałoby się też słówko "sorry".

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 29-04-2008, 09:15   

minaj napisał/a:
mnie też proponowano odbiór osobisty na zlocie, ale odmówiłem - nie będę jechał specjalnie prawie 300 km wydając 130 PLN (300 km x 10 l/100 km x 4,35 PLN/l = 130,50 PLN !!!) żeby odebrać ramki za 28 PLN !!!!!

podaj mi proszę na PW tel do siebie, przyjadę w któryś dzień w najbliższy weekend i przywiozę Ci ramki.
minaj napisał/a:
Adaho_krak napisał/a:
Podaj numer konta na PW, wyśle Ci Twoją kase

Po chwilowym zastanowieniu :?: -podam Ci mój adres i wyślij mi ramki jeśli chcesz być konstruktywny...

jw ....

Do Bartka_Nkm i Adaho_krak, - minaj, w najbliższy weekend otrzyma ramki ode mnie osobiście.

JCH napisał/a:
Wysyłając ramki do moderatorów regionalnych akbi pytał każdego czy zechce ogarnąć ten temat. Tak więc nikt nikomu niczego nie narzucał. Skoro minaj zamówił ramki i zapłacił za nie razem z kosztami przesyłki to należą mu się one jak psu buda. Przydałoby się też słówko "sorry".

Dokładnie się zgadzam z Jackiem :|

Ja ze swoje strony (jako główny "wysyłający") mogę przeprosić za niektórych Moderatorów, którzy do tej pory mając adresy nie wysłali wszystkich ramek.

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

lonewolf81
[Usunięty]

Wysłany: 29-04-2008, 15:52   

2. lonewolf:-)

akbi 
I Love SPEEDway

Wysłany: 29-04-2008, 16:06   

lonewolf81 napisał/a:
2. lonewolf:-)

zapisy na ramki są tutaj:
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=21696

to jest temat I edycji ...teraz dobiega końca edycja II :)

DarkAngel
[Usunięty]

Wysłany: 11-05-2008, 10:17   

Ja ze swej strony (trochę to spóźnione, ale zawsze szczere :) )chciałbym bardzo podziękować za profesjonalne podejście do dystrybucji ramek koledze gigant87.
Takich, to ze świecą szukać ;)

cypmus
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2008, 18:21   

hi wszystkim
akbi, ja jeszcze nie mam ramek, kontaktowałem się z bartkiem ale wciąż cisza

pozdrawiam[/b]

akbi 
I Love SPEEDway

Wysłany: 12-05-2008, 20:58   

cypmus napisał/a:
kontaktowałem się z bartkiem ale wciąż cisza

zadzwoń do niego ...ew napisz PW, maila lub na gg ... Bydgoszcz to nie jest aż tak wielkie miasto, aby problemem było się spotkać w ciągu dnia ... czy też w ostateczności tygodnia.

cypmus
[Usunięty]

Wysłany: 08-06-2008, 18:29   

hi...jak widzą wszyscy po dacie...trochę czasu minęło a ja wciąż bez ramek, kontaktowałem się, kolega zawsze odpisuje , przeprasza i obiecuje....ja wciąż bez R A M E K ... :evil:
pozdrawiam cierpliwych :roll:

kisian 
Mitsumaniak
kisian 00537

Auto: MSS 1.6 2003
Wysłany: 25-06-2008, 12:59   Ramki

Ja też dalej nie mam ramek...... Ktoś jest tu nieprofesjonalny.....

Odpowiedz do tematu