Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czyzby sie nam szykowal nowy Galant???
Autor Wiadomość
tommyc1 
Mitsumaniak

Auto: Saab 9-3 TTiD kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-12-2008, 12:23   

dokładnie

yaro1976 
Mitsumaniak
Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
Wysłany: 03-12-2008, 13:03   

tommyc1 napisał/a:
...bo Mitsubishi to ogromny koncern, w ktorym "Motors" ma akurat niszowe znaczenie...

hehe o klimatyzatorach nie wspominając, oraz inne:
nie zgadniecie od czego mam to logo nad biurkiem (zresztą umieszczone tam "dla jaj" przez moich pracowników :)

dostaliśmy z Japonii próbki płyt akrylowych - czyli przemysł tworzyw sztucznych, a tak swoją drogą ciekawe co w tej korporacji jest tzw "core business"? czy to właśnie "motors", czy też np jakaś metalurgia.... wie ktoś?

apsik85
[Usunięty]

Wysłany: 03-12-2008, 20:49   

Tak czytam i czytam i zgodzę się z wami. Może mitsubishi nie ma za dużo rodzajów modeli, ale zawsze jak coś robi to robi to dobrze (no może trochę ta Carisma.. :P ) nawet klimatyzatory robi jedne z najlepszych. Co do nowego modelu to też mi się podoba

seir 
Mitsumaniak

Auto: Sprzedane
Wysłany: 07-01-2009, 00:18   

Pamiętam jak zobaczyłem Evo X Concept - to było dopiero podobieństwo do Galanta, ale wynikało to z tego, że wcześniej Mitsu nie wydało nic w takim charakterze :)

To ten :)

tommyc1 
Mitsumaniak

Wysłany: 07-01-2009, 08:29   

i szkoda, ze nie zostawili tego wygladu z konceptu, bo produkowany jest niby podobny...ale jakis "prosiakowaty" taki... :doubt:

Matik608 
Mitsumaniak

Auto: BMW E61 3.0D
Wysłany: 21-01-2009, 19:15   

Panowie jak to jest z tym nowym galem?? mial nie byc produkowany a ja tu patrze po roznych stronach i jest juz w sprzedazy Gal z 2009, na stronie z USA sa w sprzedazy do importu do nas http://www.google.pl/imgr...2&ct=image&cd=1 nawet fajowy :D

edit: zamulilem bylo o nim trzy strony wczesniej :D

shinai 
Mitsumaniak

Auto: , Galant 2,5 V6 sport
Kraj/Country: UK
Wysłany: 17-02-2009, 18:10   

Chyba jednak bedzie ten galancik skoro na stronce mitsubishi jest w concept cars, http://www.mitsubishi-mot...rs.aspx?id=3990

tommyc1 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-02-2009, 18:24   

shinai napisał/a:
Chyba jednak bedzie ten galancik skoro na stronce mitsubishi jest w concept cars, http://www.mitsubishi-mot...rs.aspx?id=3990

"misiu", nie chce cie martwic, ale ten concept-ZT to ma dluuuuuuuuga brode, juz pare lat temu powstal i mitsu oficjalnie oswiadczylo, ze nie bedzie go do produkcji wprowadzac, narazie zrobili restyling galanta aktualnego (w australii jako 380 sprzedawany) i to jest niby "nowy galant", innego mitsu-przynajmniej oficjalnie-nie przewiduje, a w zwiazku z kryzysem i roznego rodzaju cieciami w budzetach, mysle ze to niestety bardzo prawdopodobne... :(

shinai 
Mitsumaniak

Auto: , Galant 2,5 V6 sport
Kraj/Country: UK
Wysłany: 17-02-2009, 18:42   

Pewnie masz racje pożyjemy zobaczymy :D

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 18-02-2009, 14:04   

Poczekamy, zobaczymy... W dobie kryzysu na pewno nie ma co liczyć na wdrożenie do produkcji :/ Ale wydaje mi się, że Mitsu, bynajmniej w Polsce zaczyna się liczyć na rynku. Codzinnie przejeżdzam koło parkingu BC, gdzie MMP ma autoryzowany punkt naprawy i parking. Ostatnio na placu pojawiło się mnóstwo nowiutkich autek, Outlandery, Lancery, Colty, L200. Polacy zaczynają się wreszcie przekonywać do tej marki :D

Matik608 
Mitsumaniak

Wysłany: 19-02-2009, 12:34   

Owczar, a ja mam nadzieje ze kryzys minie :) jak bym mial pieniażka to kupil bym sobie jakiegos nowiutkiego Misiaczka :D
ale fajnie by bylo jak by taki Gal byl wprowadzony do produkcji.
ten nowszy jest juz ladniejszy od tego co szedl od '04, mowie o tym z roku '08. tylko szkoda ze tylko na usa szly a na europe nie :? jakos nie moge sie przelamac do samochodow z usa, nawet gal ea z usa ma ochodnego grila i jakos niebardzo to wszystko jak dla mnie wyglada...
ale gdzis czytalem ze w pl mitsu bardzo wzrosla sprzedaz wiec dobrze jest :D gdzies widzialem linka na naszym forum z taka informacja :)
jedynie co mnie zawiodlo to to ze Mitsu wycofalo sie z dakaru :(

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 19-02-2009, 12:47   

No tylko, że wraz, zw wzrostem sprzedaży zanika wyjątkowść tej marki i coraz więcej tzw. "buraków" kupuje auta tej marki. Boje się, że przesiądą się z HOND do Mitsubishi, tak jak z BMW do Hondy... Niestety nasze Galanty staniały znacznie i stąły się łakomym kąskiem co mnie wcale nie cieszy :/

Matik608 
Mitsumaniak

Wysłany: 19-02-2009, 13:55   

Owczar, masz racje :( u mnie na sieradzu sa dwa colty po wiejskim tuningu i coraz wiecej Misiów jezdzi... ale Galow ogolnie jest malo. ale jak widze ile jest tematow "chce kupic galanta" to troche mnie to przeraza...
no mnie rowniez to nie cieszy jak i pewnie nas wszystkich :?

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 19-02-2009, 15:06   

Matik608 napisał/a:
[...]ale jak widze ile jest tematow "chce kupic galanta" to troche mnie to przeraza...
no mnie rowniez to nie cieszy jak i pewnie nas wszystkich :?

Etam nawet jak doliczymy 400 Galantów na Polske to to będzie mały odsetek w stosunku do VW:P

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

Ajsi
[Usunięty]

Wysłany: 19-02-2009, 19:42   

Panowie co się łamiecie? Trzeba się rozwijać, VR-4 jest tylko kilka sztuk i szybko nie przybędzie:D

Odpowiedz do tematu