Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: cns80
11-02-2009, 14:57
[MSS ALL] Refleksje na temat mss
Autor Wiadomość
AniołekM 
Mitsumaniak

Auto: MSS 1.6 COMFORT 2003/2004
Wysłany: 06-07-2007, 20:06   

No u mnie na faktach to ta górna granica to 8,5l/100km w mieście ale to silniczek 1.6.

ted00
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2007, 09:35   

Mnie w moim miśku denerwuje trochę kiepska widoczność przez tylną szybę , a tak to nic nie trzeszczy, nie skrzypi, ma odpowiedniego kopa...zdarza mi się jeździć do 2 kkm tygodniowo, wiec trochę czasu w nim spędzam.Ostatnio testowałem mu spalanie i jestem bardzo mile zaskoczony.Na 400 km spalił mi 20,67 litra, było trochę jazdy w górach, trochę w mieście , z obciążeniem i bez, bez specjalnego szaleństwa....generalnie jestem zadowolony.

niutiger
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2007, 11:42   

smorak napisał/a:
Tak czytam o wadach miśka i włos mi się jeży.

Wiesz, myślę że my wszyscy "narzekający" jesteśmy z naszych miśków bardzo zadowoleni. Łatwo też zauważyć, że te "wady" są tak naprawdę delikatne i nie przeszkadzają czy nie utrudniają znacznie eksploatacji. Po prostu my wszyscy chcemy powiedzieć nowym nabywcom o wszelkich problemach jakie mogą wystąpić. Jakbyśmy tak pieli z zachwytu to później któryś nowy mitsumaniak mógłby być niezadowolony, że nikt mu nie powiedział, że z tym czy z tamtym może być problem.

Pozdrawiam,

arek 69
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2007, 12:06   

niutiger ma racje, kazdy z nas znalazl pare niedorobek w swoim aucie, dzielimy sie tym z pozostalymi i na tym polega wlasnie bycie w klubie.
jakbym ci powymienial usterki ktore znajomi mieli w innych markach to dopiero wlos by ci sie zjeżył.
niestety trzeba tez pogodzić sie z tym że współczesne auta nie są robione tak jak kiedyś, masz tym pojezdzic 5-6 lat i opylić :lol:
w moim przypadku przynajmniej narazie widzę ze MSS pobędzie w rodzinie bardzo dłuuugo.
spasował mi ten model na max i wizualnie i funkcjonalnie mimo iż w trakcie zakupu obok stał lancer kombi to niestety przegrał z MSS bo....... nie było relingów :lol:

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-07-2007, 12:12   

niutiger napisał/a:
Po prostu my wszyscy chcemy powiedzieć nowym nabywcom o wszelkich problemach jakie mogą wystąpić.
A nowym nabywcom o to chodzi. Dzięki wam wiem co może mnie spotkać i sam oceniam czy to zniosę czy nie :mrgreen:

Odpowiedz do tematu