Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Firebee
10-05-2011, 22:17
WIZYTÓWKI MITSUMANIAKÓW

Najbardziej podobają mi się wzory wizytówek:
Adaho-Krak 1
0%
 0%  [ 0 ]
Adaho-Krak 2
4%
 4%  [ 1 ]
Adaho-Krak 3
20%
 20%  [ 5 ]
Adaho-Krak 4
12%
 12%  [ 3 ]
Gulgulq 1
0%
 0%  [ 0 ]
Gulgulq 2
0%
 0%  [ 0 ]
Gulgulq 3
0%
 0%  [ 0 ]
Gulgulq 4
4%
 4%  [ 1 ]
Gulgulq 5
50%
 50%  [ 12 ]
Koszmarek
0%
 0%  [ 0 ]
cactooz
4%
 4%  [ 1 ]
Juiceman
4%
 4%  [ 1 ]
Głosowań: 15
Wszystkich Głosów: 24

Autor Wiadomość
rzoberto 
Mitsumaniak
Robert

Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-12-2009, 17:15   

Swego czasu Saqu nadrukował trochę ulotek o naszym klubie i rozwoził je po Gorzowie wkładając napotkanym miśkom za wycieraczki. Niestety bez większego odzewu... ale to może tylko urok tego miasta i lenistwo jak napisał Zuku3210 "dupowozów".
Ale to ich strata. Przecież nie jest nigdzie powiedziane, że muszą nas być miliony, lepiej tysiące ale dobrze zgranych i mających wspólne zainteresowania (choćby tylko MIŚKAMI) :roll:

kuzi
[Usunięty]

Wysłany: 10-08-2010, 18:14   

W jakim Corelu zapisane są wizytówki ?

Przy drukowaniu dostałem wiadomość:
Kod:
Plik w corelu nie otwiera się ,proszę o ponowne przesłanie plików do druku jeżeli w corelu to nie wyższym niż 12

Jeżeli wizytówki zapisane są w wyższym - czy będzie mógł ktoś je skonwertować do max 12? :)

londolut 
jradmin Colt

Auto: FK2
Wysłany: 10-08-2010, 18:53   

enanthate, wprowadzałem poprawki w tym pliku w Corelu X5.

kuzi
[Usunięty]

Wysłany: 10-08-2010, 19:36   

A więc zadam inne pytanie - czy jest możliwość konwersji pliku z Corel Draw X5 na Corel Draw 12?

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Wysłany: 11-08-2010, 00:00   

enanthate napisał/a:
A więc zadam inne pytanie - czy jest możliwość konwersji pliku z Corel Draw X5 na Corel Draw 12?

Oczywiście jest tylko trzeba posiadać CorelDraw X5. Po otwarciu tego pilku w Corel X5 w oknie zapisu pliku masz okno wyboru wersji. Trzeba zaznaczyć wersje która Cię interesuje. Możliwy jest tylko zapis z wyższej wersji do niższej. Ja niestety również posiadam CorelDraw 12 więc nie pomogę do końca. Ewentualnie mogę przesłać w Corel 12 wersje wizytówki dla małopolski, pozmieniasz i będzie OK. Jeśli CI pasuje to daj Twój e-mail na moje PW.

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

kuzi
[Usunięty]

Wysłany: 11-08-2010, 01:21   

Adaho_krak, dzięki za chęci, ale zanim zdobędę Corela do samodzielnych przeróbek ktoś na pewno pomoże i skonwertuje na CD12. Prośba na PW do londoluta już poszła. ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi