Kim jestes MITSUMANIAKU? |
Autor |
Wiadomość |
eremita
Mitsumaniak
Auto: Outlander III DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-10-2011, 15:57
|
|
|
ja gala zmieniłem na citroena C5 ale cytryne na 100% zmienię na Mitsu |
|
|
|
 |
xylen
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 Intense Plus CVT
|
Wysłany: 06-10-2011, 20:22
|
|
|
Kiedyś przypadkiem w komisie zobaczyłem ślicznego Outka amerykańca...niestety zanim się zdecydowałem ktoś go kupił ale już wtedy wiedziałem że jak suv to tylko misiek ...przez kilka mcy korespondencji i tel do kolegi z USA jednak zapadła decyzja nieco inna niż początkowo planowana i w maju zamówiłem ten super wózek na zdjęciu poniżej:)
W międzyczasie gdzieś czegoś szukając natrafiłem na forum i postanowiłem dołączyć do grona mitsumaniaków:) |
_________________ Outlander 2.4 Intense Plus CVT
Citroen C3 1.6 Sensodrive
 |
|
|
|
 |
kamil88
Forumowicz
Auto: Carisma GDI 98r
|
Wysłany: 15-01-2012, 14:11
|
|
|
Moja przygoda z mitsubishi zaczęła się gdy poznałem moją druga połówkę
Tata mojej dziewczyny ma carisme notabene członek forum
Jeździłem tym misiem i strasznie mi się podobało to auto,minęło parę lat i...
Nadszedł dzień gdypojechałem kupić mega tuning civ'ke,a wróciłem z własną carismą . Niestety nie posiadam już mojej cari ;(,ale następnym autem znów będzie miś
Pozdro dla MitsuManiaków |
_________________ Adrenalina uzależnia |
|
|
|
 |
maniax86
Mitsumaniak

Auto: lancer 1.6 invite 2011r
|
Wysłany: 22-02-2012, 09:49
|
|
|
W moim przypadku to był czysty przypadek. Obudziłem sie któregoś dnia z myslą o zmianie auta. Myśle sobie powaliło mnie czy co?? Ale drążyłem temat i drążyłem i z auta 3-5 letniego jakiego zamierzałem kupić wpadł mi jeszcze głupszy pomysł do głowy o kupnie nowego auta. Głownie za sprawą kantowaniu komisów odnośnie bezwypadkowości aut. Miałem wpadke z ibizą, którą wtedy jeżdziłem.... miałą być bezwypadkowa.... a jak sie okazała była cała rozwalona... dachowanie jakieś musiała zaliczyć czy cóś. Oglądałem auta i tak oglądałem i nic tak do końca mi nie odpowiadało. w końcu wszedłem na allegro żeby zobaczyć jakie są jeszcze marki aut bo juz chyba wszystkie oglądnąłem.... a tu patrze jest jakieś mitsubishi. Pomyślałem sobie nie stać mnie bo pewnie auta drogie że hej..... i wtedy kopara do ziemi mi opadła jak mym oczom ukazał sie lancer sedan.... Jak już pozbierałem sie do kupy do sru do salonu zobaczyć, przejechać sie i popytać.... Dodatkowo poczytałem sobie w necie opinie, testy itd.itp i wiedziałem że bedzie lancer.... a tak byłaby pewnie honda civic albo madzia 3 |
|
|
|
 |
|