Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
IV oficjalny zlot - gdzie, kiedy i dlaczego:)
Autor Wiadomość
Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-11-2005, 18:10   

powiem tak.. RRRrraid powinnismy dostosowac do zlotow, a nie zloty do RRRRaidu... wiec ustalmy zlot Mitsumaniakow i MitAuto a pozniej RRRRaid... na pewno musi byc co najmniej miesieczna przerwa pomiedzy RRRraidem a Zlotem Mitsumaniakow... Chodzi tu chociazby o kwestie finansowe..

A Piotrusiu Panie, przejzyj fotki z ostatniego zlotu jak bylo... Zdjecia na penwo nie ukazuja wszystkiego, ale jestem pewien, ze bedzie Ci sie podobalo:)

Pozdrawiam
Firek

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 06-11-2005, 18:19   

Firebee napisał/a:
powiem tak.. RRRrraid powinnismy dostosowac do zlotow, a nie zloty do RRRRaidu... wiec ustalmy zlot Mitsumaniakow i MitAuto a pozniej RRRRaid...

W pełni się zgadzam :)
To i tak będzie przesyt jeśłi wypalą te trzy imprezy.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 06-11-2005, 19:52   

Jeśli chodzi o konkretną datę - nie ma problemu, możemy to jeszcze ustalać. Jeśli chodzi o miejsce - na zlocie w Grudziądzu było to już mówione i Białystok zaprasza. Co do każdej innej formy spotkań - im więcej tym lepiej (bo to właśnie zloty konsolidują klub i stanowią o jego sile) ale spotkania "oficjalne" powinny odbywać się w miastach założycieli bo to my bierzemy za to odpowiedzialność i w razie czego nas będą walić w łeb ;) Od tego z resztą jesteśmy ;) Poza tym, dzięki temu, że reprezentujemy klub mamy większe możliwości negocjacji z innymi firmami (tak jak było z EFL np.) To jakby tyle co chciałem rzec.
Pozdrawiam

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Wysłany: 06-11-2005, 20:14   

Jackie napisał/a:
Jeśli chodzi o konkretną datę - nie ma problemu, możemy to jeszcze ustalać. Jeśli chodzi o miejsce - na zlocie w Grudziądzu było to już mówione i Białystok zaprasza.

Miejsce - tak, Białystok bezapelacyjnie :)
Termin - proponuję rozważcie (organizatorzy) jakiś termin wiosenno/letni - maj, czerwiec ...
Chyba, że coś innego przemawia za końcem sierpnia (hm.... zacząłem coś wstępnie myśleć aby przy okazji jakiś rejsik na Mazury zrobić i za jednym strzałem na drugi koniec Polski załatwić dwie sprawy, no ale cóż .... )
To tak moim zdaniem tylko :roll:

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 06-11-2005, 20:17   

Ja jestem za Białymstokiem.
Z checia tez bym wziol udzial w spocie Białostockim przedzlotowym :)
Białystok to bardzo fajne miejsce do stracenia przytomności :)

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Wysłany: 06-11-2005, 20:22   

Kofi napisał/a:
Białystok to bardzo fajne miejsce do stracenia przytomności

Tym razem będę lepiej przygotowany i zabiorę ze sobą przynajmniej leżankę ;) A tak zupełnie serio: może być fajnie, zobaczycie;)

Pozdrawiam

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 06-11-2005, 20:31   

Jackie napisał/a:
może być fajnie, zobaczycie

dlaczego moze byc fajnie ??

wydaje mi sie ze tam gdzie sa mitsumaniacy czyli my ZAWSZE jest fajnie, baaa zawsze jest zaje...iście !!
czyz nie mam racji ??
tak wiec dajcie jakis terminek co bym juz mogl odliczac dni do zlotu :mrgreen:

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Wysłany: 07-11-2005, 12:43   

oj, Jackie, podpadasz mi. Co Ty mi insynuujesz!? Podejrzewasz mnie o knowania? Rozmawiałam już jakiś czas temu z Patrykiem i wiem, co w trawie piszczy. A Ty tak nieufnie na koleżankę :evil:
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Wysłany: 07-11-2005, 14:50   

Efa!, spoko, nie podejrzewam nikogo o nic....Po prostu wydało mi się to ciśnienie nieco dziwne, szczególnie, że ostatani zlot był w Grudziądzu czyli bardzo blisko... Poza tym w Bydgoszczy oprócz Ciebie nie mamy nikogo kto by się tym zajął a wierz mi - zapowiada się, że to co miał Firek z organizacją to raptem połowa - przybywa nas bardzo szybko ;) Także jeśli o mnie chodzi - pax.
pozdrawiam

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 07-11-2005, 15:38   

dobra Wy tu gadu gadu a ja czekam na jakas konkretna date , oc by moc juz zaczac odliczac dni do zlotu i powiedziec mamie ktorego ma sobie wziasc wolne ;) , oraz ojcu co by juz wiedzial na ktorego ma kase wykladac (zeby mial czas na przygotowaine ;) ) :P ;)

dawac mi tutaj datke i mowcie ilu dniowy bedzie zlot i jak z noclegami czy jakis hooootel czy tez moze domki takie jak w grudziadzu czy moze wszyscy idziemy do Twojego domq Jacek ? ;)

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 07-11-2005, 18:43   

Osobiscie uwazam, ze organizowanie zlotow w miastach zalozycieli niepodlega dyskusji. A jesli by sie ktos podjol zrobienia zlotu np w Wolce Mladzkiej po czym by w polowie mu sie odechcialo? Nie bylo by Ciekawie. A tak to mozemy byc pewni ze jak zlot bedzie to bedzie.

Mi Bialystok odpowiada. Wygodne lawki. Ciekawie sie lzey na stole. Ladna okolica (mowili mi ze jakies jeziorko jest nieopodal, ale moje oczy juz tego nieogarnely). Ten hotelik bardzo przyzwoity.

Osobiscie wole zlot po za WWA. W Warszawie to raz ze drogo, dwa to ciezko jakis termin zaklepac albo zalatwic cos na gebe. A no i co to za zlot pod domem? Trzeba gdzies sie ruszyc. Zlot to wyprawa. Sprawdzenie spalania. Poznanie nowych miejsc. Dlatego uwazam ze ekipa z bialego powinna dofinansowac benzyne osobom z przeciwnej strony kraju :D

POZDRO!

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Wysłany: 07-11-2005, 18:55   

Kofi napisał/a:
...Dlatego uwazam ze ekipa z bialego powinna dofinansowac benzyne osobom z przeciwnej strony kraju :D

A to kolega dołożył do pieca :lol: :lol: :lol:

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 07-11-2005, 19:14   

Kofi napisał/a:
Dlatego uwazam ze ekipa z bialego powinna dofinansowac benzyne osobom z przeciwnej strony kraju

JESTEM ZA A NAWET PRZECIW :!: :!: :twisted:

to jak by co nam potrzeba dwa baki wachy ;)

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2005, 22:11   

Kofi napisał/a:
Dlatego uwazam ze ekipa z bialego powinna dofinansowac benzyne osobom z przeciwnej strony kraju Very Happy

Również jestem za a jest już nas trzech wiec to daje do myślenia

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Wysłany: 07-11-2005, 22:36   

A ja jestem z Białego i też jestem za ale ja jestem stronniczy :)
A data by się przydała ale to na pewno będzie ustalone dokładnie jak będzie wiadomo coś więcej - nie ma co się spieszyć z podaniem jakiejś daty tak na chybił trafił :)

Czas może na Space Stara dla żony?

Odpowiedz do tematu