|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Formuła 1 2015r. |
Autor |
Wiadomość |
xyn
Nowy Forumowicz

Auto: ea5w 2.5 v6, lpg, 1997
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-12-2015, 18:48
|
|
|
nie zgodzę się z kolegami powyżej. gp abu dhabi (tak tak, nie "abu zabi") było dość ciekawe. nawet czułem dreszczyk emocji przy oglądaniu quali :D
do jutra zespoły muszą wybrać mieszankę (jedną - bo drugą narzuca pirelli) na australię 2016. absurdalne 14 tygodni wyprzedzenia dla torów ulicznych i 10 dla "zamkniętych". rozumiem, że fabryka potrzebuje czasu aby wyprodukować te opony w wymaganej ilości, ale poważnie? ponad 3 miesiące wyprzedzenia? liczyłem na termin bardziej na OSTATNIĄ chwilę, np. MIESIĄC przed. ;) |
_________________ bądź człowiekiem łaskawym tak i od czasu do czasu wciśnij prawy alt. |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
|
|
|
 |
xyn
Nowy Forumowicz

Auto: ea5w 2.5 v6, lpg, 1997
|
Wysłany: 12-12-2015, 23:45
|
|
|
hm, wygląda na to, że te przepisy z doborem opon zrozumiałem na opak i do piątku opony na australię wybierało tylko pirelli. nie sądziłem, że tak szybko padnę ofiarą "nowych, lepszych" zawiłości regulaminowych.
co do wymowy - tak, obie formy są poprawne. byłem ciekaw jednak czy jeszcze komuś te 'zabi', wprowadzone przecież nie tak dawno, brzmi równie absurdalnie co i mi. :) |
_________________ bądź człowiekiem łaskawym tak i od czasu do czasu wciśnij prawy alt. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
|
|
|
|
 |
bialyjayz
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 Avance
|
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
|
Wysłany: 28-01-2016, 15:39
|
|
|
Nie chcę być czarnowidzem, ale raczej nie.
To nie pierwszy "pomysł" (ten z Gdańska trwa chyba od 2013) na tor F1 w Polsce...
Pierwsze wzmianki były jeszcze za PRL, całkiem poważne gdy budowali Węgrzy, a potem.... cóż...
http://eurosport.onet.pl/...-powstaly/0jy72 |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

Auto: galant 2.0 td 2001r
|
Wysłany: 28-01-2016, 20:56
|
|
|
mkm napisał/a: | o nie pierwszy "pomysł" (ten z Gdańska trwa chyba od 2013) na tor F1 w Polsce...
|
http://www.f1.v10.pl/Proj...ora,133165.html
Rząd ma sie dołozyć ..to na pewno nic nie powstanie ale na dofinsowanie parti mają grube miliony |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa
三菱ギャラン
Yamaha FZ 750
Lancer 1,8 d
Galant 1,8 td
Galant 2,0 td
 |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
|
Wysłany: 28-01-2016, 21:43
|
|
|
milo, inwestorem ma być "grupa inwestycyjna", a to w naszych realiach dobrze nie wróży.
Rząd dołoży owszem - na analizy środowiskowe, na plan zagospodarowania, a "grupa' przez kilka lat będzie szukała inwestorów, brała kredyty i "analizowała".
Gdyby jednak udało sie rozpocząc inwestycję przez kolejne lata będzie skomleć o pomoc publiczną...
Potem sprzeda co ma i rozpocznie kolejną "inwestycję".
Bałtycka Grupa Inwestycyjna ma na swoim koncie przebudowę dworca w Sopocie jak szybko "wyguglałem". |
|
|
|
 |
|
|