|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] problem z tylnym zderzakiem |
Autor |
Wiadomość |
mlodykz88
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI 1997
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-02-2017, 21:59 [Cari 1.8 GDI] problem z tylnym zderzakiem
|
|
|
Witam, Przepraszam, może pytanie jest trywialne, ale ostatnio kupiłem Carisme 1.8, wcześniej nei miałem auta, więc teraz wszystko jest dla mnie czarną magią. Szukałem na Internecie, ale nie znalazłem, więc z pewnością Wy będziecie wiedzieć. Podczas jazdy usłyszałem pukanie z tyłu samochodu, po lewej stronie - za kierowcą - z tego co obejrzałem nie trzyma mi się zderzak tylny z lewej strony, w okolicach koła. Prawy trzyma dobrze. Wydaje mi się że to to. Nie mam tylko pojęcia jak on jest zaczepiony, jak go przyczepić? Ręką wyczułem, że jest tam jakiś metalowy element na śrubie i kręci się do koła. Może to uchwyt? Może przerdzewiał i się odłamał, pojęcia nie mam. Ktoś coś poradzi? Jeszcze raz przepraszam za trywialność ale uczę się |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

Auto: galant 2.0 td 2001r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 27 Lut 2011 Posty: 3452 Skąd: BP
|
|
|