|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dziwne zachowanie wycieraczek plus sposób na antenę |
Autor |
Wiadomość |
Tokepit
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-01-2017, 14:03 Dziwne zachowanie wycieraczek plus sposób na antenę
|
|
|
Witam,
Mam pytanie - mam Miśka z czujnikiem deszczu i ustawienie wycieraczek na AUTO.
Jednak zauważyłem dziwne i trochę wnerwiające zachowanie - czasami jak włączam kierunkowskaz to mi wycieraczki robią jeden przebieg.
Niby nic ale jak szyby ładnie wypucowane to wycieraczki potrafią zasyfić szybę.
I druga sprawa - już po raz drugi jakiś edit ukradł mi antenkę. Czy można gdzieś kupić samą antenkę? Jak się zabezpieczyć przed tym na przyszłość? Przykleić kropelką? edit
pozdrawiam
8.3 Na forum nie piszemy wulgaryzmów. Wykropkowany wulgaryzm - nadal jest wulgaryzmem. |
Ostatnio zmieniony przez tyku 18-01-2017, 15:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
Wysłany: 18-01-2017, 15:19
|
|
|
Zobacz,
Wystarczy poszukać trochę.
http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0
8. 24.08.2015 - Samochody Mitsubishi Lancer Sedan/Sportback, Lancer Evolution oraz Outlander |
|
 |
qbak [Usunięty]
|
Wysłany: 22-01-2017, 22:41
|
|
|
ten typ tak ma... temat opisywany na forum. nikt jednak go do tej pory nie wyjaśnił |
|
|
|
 |
tyku
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Pomógł: 56 razy Dołączył: 25 Sty 2012 Posty: 3004 Skąd: INTERNET
|
Wysłany: 23-01-2017, 11:17
|
|
|
qbak napisał/a: | ten typ tak ma... temat opisywany na forum. nikt jednak go do tej pory nie wyjaśnił | Chodzi o to, że ukradli mu antenkę
Tokepit napisał/a: | zauważyłem dziwne i trochę wnerwiające zachowanie - czasami jak włączam kierunkowskaz to mi wycieraczki robią jeden przebieg. |
Naprawione po wymianie ETACS. |
_________________ MITSUBISHI LANCER 1.8 (4B10) Sportback - Red Metallic (P26)
Rok produkcji: 2010.
 |
|
|
|
 |
|
|