Mitsubishi Outlander II 2007 3.0 V6 LPG Gdańsk Pomocy |
Autor |
Wiadomość |
matrixadam
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 automat
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sty 2012 Posty: 103 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 13-01-2017, 15:25 Mitsubishi Outlander II 2007 3.0 V6 LPG Gdańsk Pomocy
|
|
|
Witam Was serdecznie
Przymierzam się do zmiany mojego pięknego Galanta którego kupiłem dzięki Waszej pomocy, 2.5 V6 trochę mi już nie wystarcza a i rocznik chciałbym zmienić na nowszy, znalazłem takiego oto cukiereczka:
http://allegro.pl/mitsubi...6669415079.html
Sprzedający opisał go dość obszernie, zależy mi na aucie do którego nie będę musiał przez jakiś czas na początku dokładać, Galant sprawuje się w 100% bezawaryjnie dlatego też pomyślałem że zostanę z Mitsubishi.
Co o nim myślicie?
Wielkie dzięki za odpowiedzi |
_________________ Galant 2.5 V6 automat kombi 2000 rok |
|
|
|
 |
Puzonik83
Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0DID Instyle
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lut 2014 Posty: 78 Skąd: Kraśnik
|
Wysłany: 13-01-2017, 20:14
|
|
|
Coś strasznie dużo rdzy pod maską i na masce, aż strach zajrzeć pod spód i w zakamarki, gdzieś w trudnych warunkach musiał być użytkowany. |
|
|
|
 |
radek79
Mitsumaniak
Auto: x5
Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 7453 Skąd: CHEŁM
|
Wysłany: 14-01-2017, 06:48
|
|
|
pewnie poranna morska bryza mu zaszkodziła
a tak na poważnie auto z USA całe na pewno nie przyjechało,musiało długo stać żeby tak zardzewieć lub zaliczyć jakąś głębszą wodę przodem |
|
|
|
 |
matrixadam
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 automat
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sty 2012 Posty: 103 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 15-01-2017, 13:07
|
|
|
Coś jest na rzeczy chyba no bo skąd aż tyle rdzy, jak będę go oglądał zwrócę na to uwagę, coś jeszcze podpowiecie? Co sądzicie o tym silniku i gazie w nim? Nie mogę znaleźć za wiele tematów na forum odnośnie takiej konfiguracji. |
_________________ Galant 2.5 V6 automat kombi 2000 rok |
|
|
|
 |
cimoch
Forumowicz
Auto: Outlander 3.0GT 2017
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Lut 2011 Posty: 40 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 17-01-2017, 14:05
|
|
|
matrixadam napisał/a: | Coś jest na rzeczy chyba no bo skąd aż tyle rdzy, jak będę go oglądał zwrócę na to uwagę, coś jeszcze podpowiecie? Co sądzicie o tym silniku i gazie w nim? Nie mogę znaleźć za wiele tematów na forum odnośnie takiej konfiguracji. |
tyle rdze wynikające z transportu morzem raczej niemożliwe, tym bardziej, że widać rdzę również na elementach związanych z instalką gazowa, a ta był zakładana już w PL
co do samej instalki gazowej, jeżeli jest złożona z dobrych komponentów i ustawiona z miernikiem AFR to nie sprawi raczej problemów, mam w identycznym silniku i jest ok |
|
|
|
 |
sebaka
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II
|
Wysłany: 27-02-2017, 22:36 Re: Mitsubishi Outlander II 2007 3.0 V6 LPG Gdańsk Pomocy
|
|
|
matrixadam napisał/a: | Witam Was serdecznie
Przymierzam się do zmiany mojego pięknego Galanta którego kupiłem dzięki Waszej pomocy, 2.5 V6 trochę mi już nie wystarcza a i rocznik chciałbym zmienić na nowszy, znalazłem takiego oto cukiereczka:
http://allegro.pl/mitsubi...6669415079.html
Sprzedający opisał go dość obszernie, zależy mi na aucie do którego nie będę musiał przez jakiś czas na początku dokładać, Galant sprawuje się w 100% bezawaryjnie dlatego też pomyślałem że zostanę z Mitsubishi.
Co o nim myślicie?
Wielkie dzięki za odpowiedzi |
No i co? Byleś oglądać czy dales sobie spokój? Sam sie zastanawiam nad wyjazdem do niego. |
_________________ Sebaka |
|
|
|
 |
|