|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Osłona wewnętrzna przegubu |
Autor |
Wiadomość |
asz600
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1,6 90 km 1997
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-04-2013, 22:25 Osłona wewnętrzna przegubu
|
|
|
Witam.
Muszę wymienić osłonę przegubu, przy skrzyni z lewej strony (Carisma 1997r., 1.6, 90 KM). W sklepie gościu mi sprzedał osłonę do Renault, Citroena, Peugeota i Volvo, twierdząc, że to jest to samo. Na opakowaniu ani słowa o Mitsubishi. Wie ktoś czy ta część na pewno będzie pasowała? Niby się w sklepie umówiłem, że jak będzie zła to wymienię, ale jak już rozgrzebię auto i okaże się niewłaściwa, to będzie lipa...Dla ścisłości łożysko ma średnicę wewnętrzną 25,8 mm, od strony skrzyni osłona ma wewnętrzną średnicę 85 mm, wysokość osłony to 85 mm.
Będę wdzięczny za pomoc |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 09-04-2013, 22:30
|
|
|
W naszych autach siedzi skrzynia od Renault więc pewnie będzie pasować ale na 100% nie zagwarantuję |
|
|
|
 |
kuba1227
Nowy Forumowicz

Auto: carisma
|
Wysłany: 11-04-2017, 08:07
|
|
|
a możesz zrobić foto tej osłony tez muszę to wymienić ale nie wiem czego szukać jak rozbiorę półośkę |
|
 |
|
|