|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie najlepiej naprawić Colta w Gliwicach? |
Autor |
Wiadomość |
cebulka
Nowy Forumowicz
Auto: colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-01-2017, 19:11 Gdzie najlepiej naprawić Colta w Gliwicach?
|
|
|
Dzień dobry Panom (i Paniom, a jak!).
W nieodległym czasie, w mroźny zimowy wieczór, mój czarny jak najstraszniejszy kot colt spotkał się w wyniku drobnego poślizgu z niejakim płotem. I czas, w którym byłam szczęśliwą posiadaczką colta niestety się skończył.
Colt w wyniku tego bliskiego spotkania raczył uszkodzić sobie pas przedni, złamać lampę i skrzywić chłodnicę od klimatyzacji. I jeszcze obetrzeć sie tu i tam.
Zasmucona pojechałam do ASO w Zabrzu, skąd zacni panowie odesłali mnie do mechanika-blacharza w Mikulczycach.
Czy to dobry pomysł (zarówno pod kątem jakości wykonanej pracy, jak i ceny), żeby w tym miejscu naprawiać colcisze, czy jednak warto pojechać z nim gdzieś indziej?
Bardzo ładnie proszę o dobre rady. Pomóżcie kobiecie, no bo ręce rozkłada.
[ Dodano: 19-01-2017, 20:01 ]
Nikt? Naprawdę nikt?
A w okolicach? |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 19-01-2017, 21:18
|
|
|
Witaj
Blacharz lakiernik z mikulczyc na bierzaco robi mitsubishi lakiery rowniez dobiera ok,
ale czujne oko trzeba miec zawsze przy odbiorze |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
|
|