Parę słów o Evo od użytkownika STi |
Autor |
Wiadomość |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 14-11-2005, 11:16
|
|
|
Nawrócony |
Just think...
. |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2005, 11:32
|
|
|
Jeden sie zirytowal, swiadczy o tym koncowy post, nie mogl przezyc ze evo lepsze niz sti |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2005, 11:42
|
|
|
Możemy tu sobie dyskutować do woli. Ja nie jechałem ani STI ani EVO, więc dla mnie to dyskusja w sferze wykraczającej poza moje postrzeganie
I właściwie to mi ryba co lepsze, szybsze, co lepiej się trzyma na zakretach...
Zastanawia mnie tylko jedno - skoro EVO jest takie boskie, to czemu mitsu tak słabo stoi w WRC? A w ogóle piekne jest to, że Cytryna bije wszystkich hehe |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 14-11-2005, 11:49
|
|
|
Fido__ napisał/a: | skoro EVO jest takie boskie, to czemu mitsu tak słabo stoi w WRC? |
Postepu technicznego nie da się zatrzymać - Mitsu A grupową rajdówką łoiło wszystkie Wurce aż się skończyło. No i teraz trzeba nadganiać.
nie wiem czy pamiętasz że kiedyś EVO nie miało nawet gwarancji producenta a teraz? Gwarancje rekojmie innne duperele. A samochód jak ma mieć gearancję tojuz nie może być taki "ostry" no i jak się go sprzedaje "prezesom" z kasą którzy nie potrafią jeździć to musi ich tez ratować z róznych sytuacji więc nie jest taki jak było na przykład EVO III.... A szkoda.... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 14-11-2005, 14:21
|
|
|
EVO VI - ostatni prawdziwy killer. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 14-11-2005, 19:22
|
|
|
A ja bym z chęcią przejechał sie Evo - na pewno jak mnie bedzie kiedyś stać to sobie kupię:) |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
|
Wysłany: 14-11-2005, 20:30
|
|
|
pochwale sie bo moze w najblzszym czasie uda mi sie przejechać Evo VI... czekam na telefon od Romla |
|
|
|
 |
misiu-bisi [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2005, 18:49
|
|
|
a ja czytałem opinie w kilku niezależnych testach że sube lepiej się prowadzi-jest łatwiejsza a evo narwane i wymaga bardziej doświadczonego kierowcy?? osobiście wole evo ale z gangiem silnika subaru
evo VI jechałem na prawym fotelu-POTWÓR |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 17-11-2005, 08:59
|
|
|
misiu-bisi napisał/a: | a ja czytałem opinie w kilku niezależnych testach że sube lepiej się prowadzi-jest łatwiejsza a evo narwane i wymaga bardziej doświadczonego kierowcy |
Ciekawe co by na to powiedzieli userzy subaru - ich bolączką jest "ryjący asfalt" w zakręcie przód czyli podsterowność. No ale podobno podsterowny samochód lepiej sie prowadzi przeciętnemu kierowcy - takiem jak nie przymierzając jakaś miernota z gazety lub od P. Miecugowa i spółki z TVN "Turbo".
Generalnie oba nie są już czysto sportowe tylko wykastrowane aby przecietny kierowca mógł pojechać do marketu i czuć się jak Big Mac na OSie. To już nie to.... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24294 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 17-11-2005, 09:11
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Generalnie oba nie są już czysto sportowe tylko wykastrowane aby przecietny kierowca mógł pojechać do marketu i czuć się jak Big Mac na OSie. To już nie to.... |
No cóż - te firmy żyją ze sprzedaży aut, a sprzedanie kilku egzeplarzy kierowcom zawodowym to nie to samo, co sprzedaż kilku tysięcy bogatym ludziom, którzy chcą mieć auto sportowe, komfortowe i takie, które 'wybacza' wiele ich błędów. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 17-11-2005, 09:13
|
|
|
Darek ależ ja o tym wiem ja tylko wzdycham do czasów gdzie "Mitsubishi Lancer EVO" wymawiało się z szacunkiem... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
|
|
|
 |