|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Body kit do mitsubishi lancer 1.6 cb4a sedan. |
Autor |
Wiadomość |
wariat20
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer V
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-11-2016, 16:04 Body kit do mitsubishi lancer 1.6 cb4a sedan.
|
|
|
Witam posiadam lancerka jak w opisie , przeszukałem forum oraz google ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie . Mianowicie czy jest jakaś różnica w kształcie nadwozia miedzy eu mitsubishi lancer a proton z roku 92-96 z malezji ? Pytam ponieważ widziałem na forum że trochę ludzi szuka body kitów a znalazłem malezyjską stronę i wstępnie dowiedziałem się że jest możliwość transportu czesci do statkiem W ich ofercie jest duży wybór body kitów oraz samych części lecz u nich występują pod nazwą protn wira/putra i pytanie czy bd pasowały do mojego lancernika ? pozdrawiam |
_________________ Mitsubishi Lancer V Sedan 1995
1.6 16v 113km (cb4a) (cb/d_a) |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 10-12-2016, 01:53
|
|
|
A moze chcesz kompletny bodykit evo III ??? pisz na pw !!! |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
|
|