|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Nawiew ciepłego powietrza przy 22stopniach je |
Autor |
Wiadomość |
thefirm
Forumowicz
Auto: Cari 1,8 GDI '00
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-01-2018, 23:19 [Cari 1.8 GDI] Nawiew ciepłego powietrza przy 22stopniach je
|
|
|
Witajcie
Jak jest w Waszych Cari II 1,8 GDi z nawiewem powietrza do kabiny.
Jak tylko silnik się zagrzeje do temp roboczej czyli w ok 5minut, to przy ustawieniu na 22stopnie, z kratek leci bardzo gorące powietrze.
Zastanawiam się czy zawsze tak w Cari było, mam ją kilka lat, używam rzadziej i nie jestem pewny.
Może coś się u mnie przegrzewa? Pół roku temu robioną miałem uszczelkę pod głowicą, mechanik wszystko złożył jak należy, ale nie zidentyfikował problemu, dlaczego do tego doszło.
Jakby kolejny raz wypadała uszczelka to niestety zezłomowałbym, a szkoda bo auto lubię, mam do niego sentyment no i jest niezawodne.
Dzięki za info, jak jest z tym powietrzem u Was przy 22stopniach |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 24-01-2018, 23:27
|
|
|
Normalne, jak kabina jest zimna to automatyczna klimatyzacja nadmuchuje goracem aby czym predzej nagrzac kabine. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|