Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 19:54 |
konsola w out I |
Autor |
Wiadomość |
medan [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2008, 09:20 konsola w out I
|
|
|
czy ktoś wie co jest tam pod spodem? potrzebuję dodatkowego miejsca na radio i ta część panelu wydaje mi się idealna.włącznik świateł łatwo przenieść /zapalniczkę chyba też/. nie chcę rozkręcać, żeby tylko się rozczarować-tam może być pełno-w serwisie nie wiedzą.może ktoś tam zaglądał? |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2008, 17:38
|
|
|
po co tak przerabiać ? czy nie łatwiej jest uciać tą półeczkę która jest pod radiem ? i wsadzić radio 2 dinowe ? ja tak mam zrobione i jest super
wydaje mi się ze tam gdzie ty chcesz zrobić będzie ciężko i lepiej sobie wcześniej poszukać takiego panelu wrazie jego uszkodzenia |
|
|
|
 |
lukosm [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2008, 22:32
|
|
|
ja mam 2 dinowe wiec po co niszczyc |
|
|
|
 |
medan [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2008, 23:44
|
|
|
w miejscu radia ma być komputer z wysuwanym ekranem, a radio ma służyć jako wzmacniacz i muszę znaleźć miejsce na niego. wie ktoś co jest pod zapalniczką? |
|
|
|
 |
magand
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 SPORT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-01-2009, 23:31
|
|
|
Leszek_Kamil napisał/a: | po co tak przerabiać ? czy nie łatwiej jest uciać tą półeczkę która jest pod radiem ? i wsadzić radio 2 dinowe ? ja tak mam zrobione i jest super
wydaje mi się ze tam gdzie ty chcesz zrobić będzie ciężko i lepiej sobie wcześniej poszukać takiego panelu wrazie jego uszkodzenia |
Witam Wszysttkich Mitsumaniaków tak się składa że wróciłem do marki po 3 latach wcześniej colt 94r nawet zamieszczałem fotki na forum i troche sie udzielałem teraz outlander
Mam outlandera 2.0SPORT 2003r. przy zakupie od razu postanowiłem wstawić sobie 2dinowe radio tylko nie mogę przekonać do tego Żonki twierdzi ona że jak zwykle coś sie nie uda itd...:)
Czy móglibyście zamieścić fotki z założonymi już radyjkami 2dinowymi??? Z góry dziękuje i Pozdrawiam |
|
|
|
 |
morisek
Nowy Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0 TURBO
|
Wysłany: 15-02-2009, 21:19
|
|
|
Witam
Ja mam 2 din nawigacje i do ktorej podlaczalem co nieco wiecej i robrajalem troche kokpit jest tam sporo miejsca najlepiej bedzie jak wlozysz tam reke (w dolna polke pod zapalniczka i awaryjnymi i pociagniesz do siebie nie boj sie nic sie nie polamie i dosc latwo wychodzi wrazie problemow pisz |
|
|
|
 |
Jacekpiontek
Nowy Forumowicz Jacekpiontek

Auto: Outlander 2.0 2WD 2018
|
Wysłany: 11-03-2017, 19:18 Konsola pod spodem
|
|
|
[ Dodano: 11-03-2017, 19:20 ]
Witam . Nie potrafię wyświetlić zdjęcia . Dodałem zdjęcie konsoli bez radia , przełączników , obu półek . Jak ktoś potrafi niech zrobi go normalnie . Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Bzyk_R1 11-03-2017, 22:33, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Bzyk_R1
Mitsumaniak Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
Pomógł: 132 razy Dołączył: 02 Sie 2016 Posty: 5363 Skąd: Pińczów TPI
|
Wysłany: 11-03-2017, 19:39
|
|
|
Jacekpiontek, pierwsze zdjęcie ma jakiś niekompletny link. Wstaw jeszcze raz używając opcji edycji postu. Aby wstawić zdjecie wstaw link zamiast gwiazdki jak poniżej:
[img]*[/img]
EDIT:
Teraz zobaczyłem że to jedno i to samo zdjęcie wklejane z innymi "komendami" |
_________________ Gdy obowiązek wezwie mnie,
Tam wszędzie, gdzie się pali,
Ty mi, o Panie, siłę daj,
Bym życie ludzkie ocalił.
Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Legenda we własnym garażu: http://forum.mitsumaniaki...1502384#1502384
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA I SUBSKRYPCJI MOJEGO KANAŁU NA YT
https://www.youtube.com/c...sgoaAdLHmEnzUrg A czy Ty Gość już subskrybujesz?
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
|