Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 19:54
konsola w out I
Autor Wiadomość
medan
[Usunięty]

Wysłany: 07-02-2008, 09:20   konsola w out I

czy ktoś wie co jest tam pod spodem? potrzebuję dodatkowego miejsca na radio i ta część panelu wydaje mi się idealna.włącznik świateł łatwo przenieść /zapalniczkę chyba też/. nie chcę rozkręcać, żeby tylko się rozczarować-tam może być pełno-w serwisie nie wiedzą.może ktoś tam zaglądał?

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 07-02-2008, 17:38   

po co tak przerabiać ? czy nie łatwiej jest uciać tą półeczkę która jest pod radiem ? i wsadzić radio 2 dinowe ? ja tak mam zrobione i jest super
wydaje mi się ze tam gdzie ty chcesz zrobić będzie ciężko :( i lepiej sobie wcześniej poszukać takiego panelu wrazie jego uszkodzenia :)

lukosm
[Usunięty]

Wysłany: 07-02-2008, 22:32   

ja mam 2 dinowe wiec po co niszczyc

medan
[Usunięty]

Wysłany: 07-02-2008, 23:44   

w miejscu radia ma być komputer z wysuwanym ekranem, a radio ma służyć jako wzmacniacz i muszę znaleźć miejsce na niego. wie ktoś co jest pod zapalniczką?

magand 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 SPORT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-01-2009, 23:31   

Leszek_Kamil napisał/a:
po co tak przerabiać ? czy nie łatwiej jest uciać tą półeczkę która jest pod radiem ? i wsadzić radio 2 dinowe ? ja tak mam zrobione i jest super
wydaje mi się ze tam gdzie ty chcesz zrobić będzie ciężko :( i lepiej sobie wcześniej poszukać takiego panelu wrazie jego uszkodzenia :)

Witam Wszysttkich Mitsumaniaków tak się składa że wróciłem do marki po 3 latach wcześniej colt 94r nawet zamieszczałem fotki na forum i troche sie udzielałem teraz outlander :)

Mam outlandera 2.0SPORT 2003r. przy zakupie od razu postanowiłem wstawić sobie 2dinowe radio tylko nie mogę przekonać do tego Żonki twierdzi ona że jak zwykle coś sie nie uda itd...:)
Czy móglibyście zamieścić fotki z założonymi już radyjkami 2dinowymi??? Z góry dziękuje i Pozdrawiam

morisek 
Nowy Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0 TURBO
Wysłany: 15-02-2009, 21:19   

Witam
Ja mam 2 din nawigacje i do ktorej podlaczalem co nieco wiecej i robrajalem troche kokpit jest tam sporo miejsca najlepiej bedzie jak wlozysz tam reke (w dolna polke pod zapalniczka i awaryjnymi i pociagniesz do siebie nie boj sie nic sie nie polamie i dosc latwo wychodzi wrazie problemow pisz

Jacekpiontek 
Nowy Forumowicz
Jacekpiontek

Auto: Outlander 2.0 2WD 2018
Wysłany: 11-03-2017, 19:18   Konsola pod spodem

[ Dodano: 11-03-2017, 19:20 ]
Witam . Nie potrafię wyświetlić zdjęcia . Dodałem zdjęcie konsoli bez radia , przełączników , obu półek . Jak ktoś potrafi niech zrobi go normalnie . Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Bzyk_R1 11-03-2017, 22:33, w całości zmieniany 3 razy  

Bzyk_R1 
Mitsumaniak
Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
Wysłany: 11-03-2017, 19:39   

Jacekpiontek, pierwsze zdjęcie ma jakiś niekompletny link. Wstaw jeszcze raz używając opcji edycji postu. Aby wstawić zdjecie wstaw link zamiast gwiazdki jak poniżej:

[img]*[/img]

EDIT:
Teraz zobaczyłem że to jedno i to samo zdjęcie wklejane z innymi "komendami" :)
Bym życie ludzkie ocalił.

Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Legenda we własnym garażu: http://forum.mitsumaniaki...1502384#1502384
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA I SUBSKRYPCJI MOJEGO KANAŁU NA YT
https://www.youtube.com/c...sgoaAdLHmEnzUrg A czy Ty Gość już subskrybujesz?

STOP HYBRID GO LPG

Odpowiedz do tematu