|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
GPS w samochodzie |
Autor |
Wiadomość |
leonSR
Forumowicz
Auto: Renault
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-03-2017, 23:48 GPS w samochodzie
|
|
|
Czytałem ostatnio o lokalizatorze GPS xblitz i zastanawiam się czy takie urządzenie zapewni odpowiedni poziom bezpieczeństwa. Macie takie albo podobne?? Jak się sprawdza? |
|
|
|
 |
larelijux
Mitsumaniak

Auto: -
|
Wysłany: 17-03-2017, 17:09
|
|
|
Sam o czymś takim myślałem. Musisz pamiętać, że jak masz fajne auto i ktoś naprawdę będzie miał na nie ochotę, to zagłuszy ten lokalizator i raczej pożegnasz się z autem. Na przypadkowych amatorów - jak najbardziej. Słyszałem, że lokalizacja GSM jest bardziej skuteczna. No i fajnie jakby to miało jakąś większą baterię, bo co drugi dzień ładować taki lokalizator mija się z celem |
|
|
|
 |
hedrik
Nowy Forumowicz
Auto: lancer
|
Wysłany: 18-03-2017, 19:52
|
|
|
Moim zdaniem pomysł ok, ja z kolei używam kamerki z wbudowanym GPSem. Teraz to już nie jest nowość i dużo osób się przyzwyczaiło do widoku rejestratorów w aucie. Co do baterii to można zrobić obejście i nie trzeba często ładować. Tak jak czasami robiło się z rejestratorami jak się chciało mieć monitoring parkingu. Bateria nie dawała wtedy rady na całą noc |
|
|
|
 |
leonSR
Forumowicz
Auto: Renault
|
Wysłany: 22-03-2017, 20:11
|
|
|
muszę zgłębić temat i sprawdzić czy ten lokalizator z xblitza można podłączyć do stałego źródła zasilania np akumulator |
|
|
|
 |
|
|