|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
colt problem z istalacją pomocy |
Autor |
Wiadomość |
grzesiek6001
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-03-2017, 19:54 colt problem z istalacją pomocy
|
|
|
Witam był już taki temat ale nic konkretnego nie napisali więc proszę o pomoc
Mianowicie mam taki problem w colcie z 2005r z silnikiem 1.3 16v. Po zapaleniu colta wszystko jest oki lecz po jakimś czasie dzieje się coś z elektrykom a mianowicie zapalają się kontrolki na liczniku ABS , kontrolka ręcznego , temperatury,eps, uogólni świeci się tam prawie wszystko.Zaobserwowałem że w tym czasie włącza się też wentylator chłodnicy lecz na pewno niema temperatury wskazówki licznika też wariują albo pisze zero na obrotomierzu. I co ważne praca silnika się nie zmienia ma obroty jeździ normalnie i co jakiś czas się tak dziej może jakieś zwarcie miałem w nim sczura który zdechł pod maską lecz kable prze paczyłem dokładnie niema pogryzionych wyczyściłem masy i też to nie dało efektu . proszę o pomoc bo nie wiem co z tym zrobić |
|
|
|
 |
|
|