|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] wspomaganie |
Autor |
Wiadomość |
alexs6
Forumowicz alexs6
Auto: pajero 3.2 DID 2003r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-03-2017, 16:42 [3.2 DID] wspomaganie
|
|
|
witam , zaczynam mieć problem ze wspomaganiem , coraz ciężej chodzi i już podczas jazdy po skręceniu kierownica już sama prawie nie wraca
domowym sposobem ze zbiorniczka strzykawką wyssałem płyn ile się dało - może ze 300 ml ( daleko mu było do czerwonego koloru , raczej ciemno szary ) i zalałem świeży czerwony , po 2 dniach powtórzyłem operację - kolor płynu już prawie czerwony , wycieków nie ma bo stan płynu cały czas jest , ale wspomaganie nie wraca
jakieś pomysły ? |
_________________ alexs6 |
|
|
|
 |
kristo8
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV 3.2 DiD 2018r.
Dołączył: 29 Lis 2014 Posty: 21 Skąd: Świdnica (Dolnośląskie)
|
Wysłany: 01-04-2017, 20:09
|
|
|
Witam
miałem kiedyś podobne obiawy u mnie wystarczyło wymienić pompę wspomagania. Kupiłem używaną za śmieszne pieniądze na allegro i problem się rozwiązał. Spróbuj iść w tym kierunku |
|
|
|
 |
Georg
Mitsumaniak

Auto: Z trwałym motorem 3.2 DID
Pomógł: 37 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 771 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 01-04-2017, 20:47
|
|
|
Nie wiem, czy Pajero ma pompę łopatkową - w mercedesie Vito wystarczyło przestawić łopatki wirnika o 180 stopni by mieć kilka następnych lat pracy pompy. |
_________________ Nie karmić trolli.
 |
|
|
|
 |
|
|