|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pytanie o światła przednie w Protonie |
Autor |
Wiadomość |
Tom2szek [Usunięty]
|
Wysłany: 04-03-2007, 12:53 Pytanie o światła przednie w Protonie
|
|
|
Witam.
Niestety miałem stłuczkę . Muszę teraz kupić lewy przedni reflektor oraz lewy przedni kierunek do mojego Protona z serii 300 i moje pytanie polega na tym czy będzie pasować przedni lewy reflektor i kierunek z Colta do mojego Protona? Wiem tyle, że Proton różni się od Colta tylnymi lampami, zderzakami, maską i tylną klapą, a czy światłami przednimi też? Pomóżcie mi proszę bo muszę kupić części i zrobić mojego Bucika. |
|
|
|
 |
asgar [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 17:30
|
|
|
hello my friend...
Kupilem wczoraj protona 416 mial, gosciu od krorego kupowalem go wymienial przedni lewy reflektor i mowil mi ze ze pasuje wlasnie od Colta. a wiec powodzenia w naprawie. napisz jak sie jezdzi i jakie masz odczucia co do swojego protonka....
[ Dodano: 12-03-2007, 17:31 ]
a masz moze jakas ksiazke na temat protona? |
|
|
|
 |
|
|