|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mkm 16-08-2009, 16:04 |
jak dostać sie do tylnych głośników? |
Autor |
Wiadomość |
zln2 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2007, 06:28 jak dostać sie do tylnych głośników?
|
|
|
próbowałe dostać sie do głośników tylnych ale nie udało mi sie.W bagarzniku mam wstawioną butle gazową i to ona mi przeszkadza bo nie moge zdjąc tej obudowy plastikowej z bocznych ścianej bagarznika.czy jest jeszcze inny sposób na dostanie sie do nich? |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2007, 13:01
|
|
|
A nie masz głośników na tylnej półce Ja bym je tam zamontował-mniej kłopotu na przyszłośc i przy butli masz problem z głowy. |
|
|
|
 |
zln2 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-03-2007, 06:11
|
|
|
no wsumie masz racje ale jak mam sie dostac do kabelków? |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-03-2007, 09:57
|
|
|
Kabelki zapewne idą tyłem pod plastikami i dalej albo w ramie albo pod wykładziną-sporóbuj położyc tylne siedzenie-moze wtedy dojście bedzie troche lepsze!!! Albo moze łatwiej Ci bedzie odkręcić całą "półkę" do której jest głośnik przymontowany-czasami mozna cos takiego zrobić. |
|
|
|
 |
zln2 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-03-2007, 06:10
|
|
|
OK. Znalazłem .Dzieki za podpowiedz |
|