|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
nadkola carisma 2001 |
Autor |
Wiadomość |
Sebastian_PL
Forumowicz Strażak - Ratownik

Auto: Mazda 3 BK
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 47 Skąd: Czarna Dąbrówka
|
Wysłany: 15-04-2017, 16:39 nadkola carisma 2001
|
|
|
Witam. Z tego, że te nasze carismy tak rdzewieją wiadomym miejscu(nadkole na styku drzwi. Znalazłem nadkola na allegroszu i czy to sie da na pewno zamatować by wyglądało i zabezpieczało elementy przez zimom i solą. Ogólnie, mam zardzewiałe właśnie te miejsca i chcę przed latem kupić nowe błotniki (kolor srebrny) i zabezpieczyć takimi elementami. Ktoś już montował, orientuje sie jak to wygląda, pasuje?
Nadkole na aukcji: https://naforum.zapodaj.net/ccf99c4eaa4a.jpg.html
jak to wygląda na innej carismie https://naforum.zapodaj.net/91e13f1191d7.jpg.html
P.S. Kupie chętnie komplet błotników, albo chociaż prawy. kolor srebrny. |
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21940 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 15-04-2017, 17:54
|
|
|
Przecież każda Carisma w standardzie ma takie nadkola plastikowe z przodu. |
|
|
|
 |
MichciuGT
Mitsumaniak
Auto: Galant Kombi 6A13
Pomógł: 22 razy Dołączył: 15 Kwi 2014 Posty: 1012 Skąd: Marki
|
Wysłany: 15-04-2017, 18:53
|
|
|
Hugo napisał/a: | Przecież każda Carisma w standardzie ma takie nadkola plastikowe z przodu.
|
Jak dobrze kojarzę to w Poliftowej (a mowa o 2001r) jest tylko zasłonięta przednia część która łączy się z zderzakiem, a rdzewieje dolna część błotnika która jest przy drzwiach. Jest gdzieś temat o tym na forum i sposób zabezpieczenia. |
_________________ 2020 - Czarny Galant Avance 2.5l
2019-2019 sprzedana Czerwona Yamaha YZF-R125
Bordowa Poliftowa Carisma 1.8 GDI
Są trzy wersje: moja, wasza i ta prawdziwa
Życie jest ładne póki nie dotyka się go. |
|
|
|
 |
Sebastian_PL
Forumowicz Strażak - Ratownik

Auto: Mazda 3 BK
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 47 Skąd: Czarna Dąbrówka
|
Wysłany: 16-04-2017, 18:23
|
|
|
Kurde, nie mogłem dopatrzeć się tych nadkoli. Pukałem w nadkole i zdawało mi się coś pod metal, zero plastików. Muszę, kupić błotniki, bo nic raczej się nie da zrobić z obecnymi a najtaniej kupić 2. Potem chciałem właśnie dokupić nadkola i listwy na nadkola pod kolor by zabezpieczyć ranty nadkola po obwodzie koła. Strasznie pp zimie mi go zjadło, tyle soli sypali , że w kopalni nie ma tyle.... Po świętach zobaczę jak to wygląda i się odezwę. |
|
 |
|
|