|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Cezar 06-12-2010, 12:32 |
Pogrzeb Łukasza |
Autor |
Wiadomość |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2007, 21:15 Pogrzeb Łukasza
|
|
|
cyt "[b]Czy z forum Mitsubishi pojawi się jakaś delegacja na pogrzebie? przypominam 21 kwietnia godz 12 w Wardęgowie (ok. Nowe Miasto Lubawskie) Pożegnajmy Łukasza tak jak mu się to należy, nikt z nas tyle nie wycierpiał co on przez te kilkanaście miesięcy walki z chorobą..."[/b]
Mam pytanie, czy ktoś z grupy Warm - Maz wybiera się na pogrzeb, ja pojadę, nie znałem tego młodego fana motoryzacji, zbyt późno dołączyłem do mitsumaniaków ale sporo czytałem o jego walce z chorobą oraz o wszystkim tym co ludzie z z tego forum robili aby przynajmiej przez chwilę ulżyć jego cierpieniom i wywołac uśmiech na jego twarzy. dla tego postanowiłem pojechać, jeżeli ktoś z was mam czas i chciałby dołączyć to zapraszam, jadę sam więc parę miejsc mam wolnych, może warto by kupić wieniec od grupy warmińsko - mazurskiej. |
|
|
|
 |
FIGARA [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2007, 08:03
|
|
|
Strasznie szkoda dzieciaka [*].....Mi się nie uda pojechać...
Ciesze się Axer że zdecydowałeś się pojechać, mam nadzieje że ktoś sie do Ciebie dołaczy.
Wiem, że pojawi się też grupa Wheelieholix , chłopak kochał też motory...
[*] |
|
|
|
 |
eddy [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2007, 13:09
|
|
|
Tez jestem nowy Chodz nie znalem chlopaka no ale szkoda Ja tez nie bede mogl pojechac Niestety jutro pracuje Kondolencje dla rodziny Lukasza |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2007, 16:42
|
|
|
Rozumiem że najprawdopodobniej jadę sam, ok,, niumen kupił wieniec w naszym imieniu z szarfa naszego forum, pozostało mi tylko spotkać się z nim i odebrac, jeżeli ktoś by się jeszcze zdecydował to proszę o kontakt i tak jutro bede jechał przez olsztyn |
|
|
|
 |
|
|