|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CZX 04-XX] zgłaszanie usterek w serwisie |
Autor |
Wiadomość |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2007, 08:52 [CZX 04-XX] zgłaszanie usterek w serwisie
|
|
|
Witam,
wczoraj zaczal skrzypiec fotel kierowcy w moim cz3 (objawia się podczas skretow prawa-lewa - np podczas slalomu miedzy dziurami) - zdarzylo sie to komuś w cz3/cz5?
I zastanawiam się czy nie wybrać się z tym do serwisu (nie chce mi sie podkladać tam czegos skoro auto na gwarancji) - przy okazji zgłosiłbym ten schowek - bo troche jednak też hałasuje na nierownosciach - z tego co wiem część z Was już to zgłaszała, jest to jakaś złożona sprawa czy naprawiają od ręki?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 23-03-2007, 09:33
|
|
|
Fotel mi nie skrzypi, ale jakieś 2-3 tygodnie temu zgłosiłem (telefonicznie) problem ze schowkiem i ciężko wchodzącym wstecznym.
Po tygodniu zadzwonili z ASO że części już ściągnęli i czekają na mnie, ASO zaprasza na wizytę. Jak widać - bez kłopotu. |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2007, 12:10
|
|
|
Dzięki za info. Zadzwonilem i faktycznie milo i bezproblemowo. Zaprosili mnie w poniedzialek do sprawdzenia. Przy okazji dowiedziałem się - gwizdki wysokotonowe są po 172 zł + ew robocizna za montaż.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 23-03-2007, 20:00
|
|
|
Gorzkim napisał/a: | Przy okazji dowiedziałem się - gwizdki wysokotonowe są po 172 zł + ew robocizna za montaż. |
Wielkie dzięki Gorzkim. Trzeba będzie uzupełnić wyposażenie misia. |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
|
|