|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero sport 3,0 v6 |
Autor |
Wiadomość |
ktulu_evo
Nowy Forumowicz
Auto: Evo X
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-06-2017, 11:52 Pajero sport 3,0 v6
|
|
|
Siema
jestem nowy na forum (albo i nie bo nie pamiętam starego loginu)
chcę kupić kolejne Mitsubishi, tym razem dupowoza i holownika zarazem i interesuje mnie pajero sport 3,0 v6 z gazem. Nie miałem nigdy auta terenowego, ale auta z awd miałem.
szukam informacji typowych problemach, wadach w tych samochodach. poza tym, że może wszystko ze starości się zepsuć.
doczytałem, że lubią pękać ramy przy tylnych kołach.
coś jeszcze, na co trzeba szczególnie zwrócić uwagę?
wstępnie mnie ten egzemplarz zainteresował. https://www.otomoto.pl/of...r-ID6yVgmW.html
szukam auta nie modyfikowanego z lpg. to czy było uderzone średnio mnie obchodzi. byle rama była cała i nie było ćwiartkowane.
z góry dziękuję za jakieś informacje |
|
|
|
 |
kubaeso
Forumowicz
Auto: pajero sport
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-06-2017, 18:16
|
|
|
to sa slowa kolegi który na tym forum chyba widzial najwiecej sportów;) tyle w temacie ramy;)
W sporcie nie widziałem pękniętej ramy.
Chyba, że zgniła w tylnej części Więc wtedy jest łatana a nie wzmacniana.
Jak dzwoniłeś, to pytałeś w którym miejscu ją wzmacniali?
Bo może jest tak , że nad tylnym mostem były dziury i na wierzch coś wspawali, widać teraz naspawane blechy i twierdzą, że to wzmocnienie |
|
|
|
 |
|
|