|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chiptuning Outlander II Mivec 140 KM |
Autor |
Wiadomość |
XamDC
Nowy Forumowicz XamDC
Auto: Outlander II 2.2 Di-D Mivec
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-06-2017, 10:05 Chiptuning Outlander II Mivec 140 KM
|
|
|
Witam,
Od października jestem posiadacze Oulandera II 2.2L Di-D 103 KW/140KM Mivec. Jest to dość nietypowa wersja (produkowana na Belgię w 2011) o obniżonej mocy. W pozostałych krajach silnik był zestrojony na 130KW/177KM. Z tego co sprawdziłem silnik, turbo, sprzęgło jest to samo - dlatego chciałbym ściągnąć kaganiec, żeby dobić do mocy ok 180 KM, a może uda się nawet więcej. Pytanie gdzie mogę to zrobić? Szukam jakiegoś warsztatu w Warszawie albo Lublinie. Czy możecie mi coś polecić?
Kierownik z ASO w LBN wysysał mnie do Fabryki mocy na ul. Inżynierskiej ale jakoś nie mam do niego zaufania, mam wrażenie, że raz mnie naciągnął na demontaż balansu, a 2 raz próbował mi wmówić że napęd na tylną oś nie działa...
Specyfikacja |
|
|
|
 |
|
|