|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Dodatkowe lampy dalekosiężne, porady? |
Autor |
Wiadomość |
Sebastian_PL
Forumowicz Strażak - Ratownik

Auto: Mazda 3 BK
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 47 Skąd: Czarna Dąbrówka
|
Wysłany: 21-05-2017, 20:03 [Cari 1.8 GDI] Dodatkowe lampy dalekosiężne, porady?
|
|
|
Witam. Mam zamiar dołożyć lampy dalekosiezne do cari po lift.
Mam już na oku od Hella tu link http://pcpoznan.pl/pl/p/H...ELLA-FF-75/1180 jestem na etapie zapytania do producenta czy jest homologacja na montaż do osobówki, więc jeszcze na spokojnie pytam czy alternator wytrzyma ciągnąc 2 dodatkowe 55w? Zawsze mogę zamontować je kosztem przeciwmgłowych. Proszę o jakieś porady i wskazówki, może ktoś już montował? |
|
 |
Kiras
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 98 1.8 GDI
|
Wysłany: 29-05-2017, 14:06
|
|
|
Nie powinno być problemu w końcu przeciwmgielne też są 55w więc możesz je śmiało zastąpić. Chociaż moim zdaniem podpięcie ich do długich też by było fajna opcją, ale tutaj nie mam już pewności czy instalacja to wytrzyma. Jest jeszcze możliwość wykonania osobnego obwodu, ale to więcej dłubaniny. Tak czy inaczej alternator da sobie radę |
|
|
|
 |
Jaro1974
Mitsumaniak Outsilverman ;-)

Auto: O1 bez T, EA5W i moto
Pomógł: 57 razy Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 20738 Skąd: Z outlandera ;-) LRY ;-)
|
|
|
|
 |
|
|