|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
popychacze hydrauliczne |
Autor |
Wiadomość |
Sosnow
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse 3.0, Colt 1.3 cj0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-07-2017, 09:12 popychacze hydrauliczne
|
|
|
Jakos tu cicho na tych Space Runnerach, mam wrazenie ze tylko ja tu zakladam tematy Ale do zeczy, czy ktos mi moze logicznie wyjasnic dlaczego slysze "szklanki" tylko na rozgrzanym silniku? jak ostygnie jest wszystko w porzadku. Wydawalo mi sie ze jak juz to moze byc odwrotnie, tzn jak za gesty jeszcze olej to moga stukac a jak sie nagrzeje i lepiej rozprowadza to nie powinny, ale jest dokladnie odwrotnie... Nie wiem czy rozbierac i szukac ew. pustych czy problem bedzie tkwil gdzies indziej? |
|
|
|
 |
wloczykij
Nowy Forumowicz
Auto: space runner 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-07-2017, 20:59 Re: popychacze hydrauliczne
|
|
|
Sosnow napisał/a: | Jakos tu cicho na tych Space Runnerach, mam wrazenie ze tylko ja tu zakladam tematy Ale do zeczy, czy ktos mi moze logicznie wyjasnic dlaczego slysze "szklanki" tylko na rozgrzanym silniku? jak ostygnie jest wszystko w porzadku. Wydawalo mi sie ze jak juz to moze byc odwrotnie, tzn jak za gesty jeszcze olej to moga stukac a jak sie nagrzeje i lepiej rozprowadza to nie powinny, ale jest dokladnie odwrotnie... Nie wiem czy rozbierac i szukac ew. pustych czy problem bedzie tkwil gdzies indziej? |
To fakt, rzeczywiście space runner prawie nie istnieje na forum Swoją drogą od czasu gdy jestem posiadaczem mojego runnerka tj. od 15 miesięcy, nigdy takiego na drodze nie spotkałem. Widziałem tylko starszy model kilka razy. W moim silniczku na razie wszystko gra i nie słyszę żadnych dolegliwości. Takie objawy jak podajesz miałem swego czasu w Ładzie Nivie 1.7 z 2004 roku (już na wtrysku). Na zimnym było ok, a na ciepłym było słyszalne szklanki. Auto sprzedałem i kupiec nie miał chyba problemów z silnikiem oprócz tego hałasu. |
|
|
|
 |
|
|