|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gadżety dla silnika ..... |
Autor |
Wiadomość |
polar2000
Forumowicz
Auto: Montero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-06-2017, 22:22 Gadżety dla silnika .....
|
|
|
Witam forumowiczów nie wiem czy mogę ale chciałem się pochwalić co zamówiłem i co już częściowo wykonałem. Mianowicie kupiłem adapter pod filtr oleju, zegary 2szt ciśnienia oleju i temperatury.
Dziś właśnie zamontowane adapter z czujnikami przy okazji wymiany oleju(motul 10w40) i filtra
[ Dodano: 30-06-2017, 22:40 ]
Ps macie może pomysł gdzie zamontować zegary ?? Zastanawiam się o bocznym lewym słupku ale jakoś mnie nie przekonuje.... |
|
|
|
 |
kurpi
Forumowicz

Auto: Pajero III
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Cze 2016 Posty: 82 Skąd: Mikołów
|
Wysłany: 01-07-2017, 07:43
|
|
|
Gadżet fajny,przydało by się coś takiego (temperatura) do skrzyni biegów.Co do umiejscowienia zegarów,to można by na środku deski dać tzn zrobić coś takiego jak ma np pajero I (przechyłomierze) lub w okolicy np lusterka założyć na podsufitce. |
|
 |
plochu
Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 2003
Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Kwi 2017 Posty: 68 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 01-07-2017, 09:45
|
|
|
Jaką masz średnicę tych zegarów?
Można wykombinować nawet coś takiego:
kurpi napisał/a: | Co do umiejscowienia zegarów,to można by na środku deski dać tzn zrobić coś takiego jak ma np pajero I (przechyłomierze) |
I to w mojej ocenie jest najlepsza możliwa lokalizacja. Kup sobie takie coś:
i montuj
Jak nie masz pomysłu na trzeci zegar to sugeruję woltomierz - to chyba jedyny, którego na prawdę brakuje w seryjnym pojeździe. |
_________________ pzdr
bartosz "plochu" ploch
Pajero V78, Dobinsons, osłony alu, 33x12,5x15 MT |
|
|
|
 |
polar2000
Forumowicz
Auto: Montero
|
Wysłany: 01-07-2017, 19:18
|
|
|
[quote="plochu"]Jaką masz średnicę tych zegarów?
Średnica 50 " standard, powiem Ci kolego że zastanawiałem się nad voltomierzem ale było by za dużo tych zegarów,ale nie martw się zamontuje razem z usb ) ciekawe jest to rozmieszczenie w honda:) muszę to przymierzyć:( |
|
|
|
 |
|
|