Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gadżety dla silnika .....
Autor Wiadomość
polar2000 
Forumowicz

Auto: Montero
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-06-2017, 22:22   Gadżety dla silnika .....

Witam forumowiczów nie wiem czy mogę ale chciałem się pochwalić co zamówiłem i co już częściowo wykonałem. Mianowicie kupiłem adapter pod filtr oleju, zegary 2szt ciśnienia oleju i temperatury.

Dziś właśnie zamontowane adapter z czujnikami przy okazji wymiany oleju(motul 10w40) i filtra

[ Dodano: 30-06-2017, 22:40 ]
Ps macie może pomysł gdzie zamontować zegary ?? Zastanawiam się o bocznym lewym słupku ale jakoś mnie nie przekonuje....

kurpi 
Forumowicz

Auto: Pajero III
Wysłany: 01-07-2017, 07:43   

Gadżet fajny,przydało by się coś takiego (temperatura) do skrzyni biegów.Co do umiejscowienia zegarów,to można by na środku deski dać tzn zrobić coś takiego jak ma np pajero I (przechyłomierze) lub w okolicy np lusterka założyć na podsufitce.

plochu 
Forumowicz

Auto: Pajero 3.2 2003
Wysłany: 01-07-2017, 09:45   

Jaką masz średnicę tych zegarów?

Można wykombinować nawet coś takiego:

kurpi napisał/a:
Co do umiejscowienia zegarów,to można by na środku deski dać tzn zrobić coś takiego jak ma np pajero I (przechyłomierze)

I to w mojej ocenie jest najlepsza możliwa lokalizacja. Kup sobie takie coś:

i montuj :)

Jak nie masz pomysłu na trzeci zegar to sugeruję woltomierz - to chyba jedyny, którego na prawdę brakuje w seryjnym pojeździe.

Pajero V78, Dobinsons, osłony alu, 33x12,5x15 MT

polar2000 
Forumowicz

Auto: Montero
Wysłany: 01-07-2017, 19:18   

[quote="plochu"]Jaką masz średnicę tych zegarów?
Średnica 50 " standard, powiem Ci kolego że zastanawiałem się nad voltomierzem ale było by za dużo tych zegarów,ale nie martw się zamontuje razem z usb :) ) ciekawe jest to rozmieszczenie w honda:) muszę to przymierzyć:(

Odpowiedz do tematu