|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G] Jak zdjąć błotnik? + Regulacja drzwi na zawiasach |
Autor |
Wiadomość |
DOMIN [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2007, 21:29 [1G] Jak zdjąć błotnik? + Regulacja drzwi na zawiasach
|
|
|
Witam serdecznie.
Mam taką sytuacje,troszkę drzwi mi się opuściły i przy przekroczeniu 110 mam przeciąg w aucie i chałas jak w pociągu.Mam już mechanika/blacharza,który się za to weźnie,ale wolałbym wcześniej sam wiedzieć zanim mi coć urwie albo coś.
Bedę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi i porady.Poza tym jeszcze pytanie jak wymienić kierunkowskaz czy tez trzeba zdejmowac błotnik?
Pozdrawiam
Dominik |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 01-06-2007, 22:46, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2007, 23:21
|
|
|
mi tez troche opadly drzwi pasazera tylko ze w 2g i u mnie szumy pojawiaja sie przy 170-180/ ale ejst to irytujace ... nie mam czasu sie zastanawiac jak sie do tego zabrac ale czy nie podciagnie ich jakos srubami spod tapicerki? czy jednak trrzeba na zawiasie pod blotnikiem? ::
 |
|
|
|
 |
piotruś
Forumowicz ,DZIECI KWIATY.''
Auto: ford S-Max.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Gru 2005 Posty: 243 Skąd: ZGIERZ
|
Wysłany: 27-03-2007, 23:36
|
|
|
Domin ........jeśli masz blacharza to się nie martw napewno sobie poradzi błotnik jest tylko przykrecany śrubami podobnie jak w większości samochodów , kierunkowskaz w blotniku można wyjąć podobnie , ma od spodu plastyk rozpreżny nic trudnego . .......................Godi zawiasów sie raczej nie reguluje są wspawane do nadwozia i przykręcone do dżwi spróbuj poderwać mocno do góry lub podlewarować dżwi ale to raczej dorażnie czeka cie wymiana . |
|
|
|
 |
DOMIN [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2007, 14:09
|
|
|
Ty Piotry Ty mnie tu nie strasz jakąś wymianą drzwi......to napewno da się jakoś zrobić.
Musi byc jakis sposób.
Pozdro |
|
|
|
 |
Ryfi [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2007, 19:54
|
|
|
mozesz sprobowac podniesc troche ten zaczep w ktory "wchodzi" zamek od drzwi zeby sie troche podniosly w gore jak sa zamkniete, ale na zawiasnie tez sie da zrobic mala regulacje |
|
|
|
 |
|
|