|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] aktualizacja mapy w oryginalnym Clarionie z 201 |
Autor |
Wiadomość |
marioIII
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 benz
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-02-2019, 11:07 [II 2.0 DID] aktualizacja mapy w oryginalnym Clarionie z 201
|
|
|
witam jeśli jest ktoś zainteresowany aktualizacją swojej mapy w clarionie to ja wczoraj przypadkiem znalazłem, zakupiłem i wgrałem mapę Polski stan na 2018 r.
cena 34 euro
wcześniej założyłem konto na portalu, płatne kartą, po sekindzie miałem już produkt aktywny,
wczesniej włożyłem kartę microsd do kompa zaktualizowały się dane dostępne darmowo w ich aplikacji następnie karta do navi wróciła po czym znów do kompa i wgranie mapy potem do navi i koniec, dziś sprawdzona w okolicy nowe ronda są
https://clarion.naviextras.com/shop/portal/newCatalog?area=2&selectedTab=3 |
_________________ były chyba wszystkie renówki a od 2012 out II lift teraz dołączył do niego OUT III lift 2.0 benz aut.4x4 |
|
|
|
 |
|
|