|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Stało się, kupiłem!!! |
Autor |
Wiadomość |
psi6901
Nowy Forumowicz
Auto: jeep wrangler YJ
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-08-2017, 21:57 Stało się, kupiłem!!!
|
|
|
Witam wszystkich ponownie. Stało się, kupiłem Pajero III 2,5 td 2002 rok. Pierwsze wrażenia z jazdy bardzo fajne, jest nieporównywalnie bardziej komfortowy od mojego Wranglera, nawet całkiem blisko mu do Gelendy. Zbiera się też w miarę dobrze, spokojnie daje się nim jechać 120-130 km/h. Stan całkiem dobry, choć ma kilka mankamentów i rzeczy wymagających poprawy. Wiadomo pakiet startowy w postaci olejów i filtrów, ale już nad wymianą paska rozrządu się zastanawiam, bo był wymieniony 29 tysięcy kilometrów temu. Sprzedający zapewniał mnie o tym, a nie był to typ handlarza tylko zwykły użytkownik auta. Natomiast na moje oko wymienić muszę poduszki silnika i być może skrzyni. I pierwsze pytanie, czy to droga impreza? I ewentualnie gdzie je kupić w sensownej jakości i cenie? Reszta pytań pewnie nadejdzie jeszcze w trakcie użytkowania. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|