|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Galant 2.5 V6 160KM 2001r |
Autor |
Wiadomość |
Oktan86
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.5 v6 automat 2001r
Kraj/Country: Holland
|
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 07-09-2017, 20:49
|
|
|
Wygląda ładnie, ale prosi się o zawias w dół |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
Oktan86
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 08-09-2017, 10:35
|
|
|
Dzieki, byc moze w przyszlosci zawiasik bedzie,jednak najpierw mechanicznie chce go troche podciagnac, musze zajac sie rozrzadem ,olejami,filtrami,hamulcami przod i tyl ,ktores lozysko delikatnie huczy tylne i co najwazniejsze zakupic sprezare od klimy i doprowadzic to sprawe do konca, |
_________________ Oktan |
|
|
|
 |
larelijux
Mitsumaniak

Auto: -
Pomógł: 14 razy Dołączył: 04 Paź 2015 Posty: 810 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 10-09-2017, 12:39
|
|
|
Felgi faktycznie super wyglądają. Kolor auta chyba taki sam jak mój
Jak dla mnie faktycznie przydałoby się go obniżyć te 3 centymetry i założyć oponę o trochę większym profilu. |
|
|
|
 |
Oktan86
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 11-09-2017, 18:53
|
|
|
Obnizony bedzie na pewno, chcialbym uzyskac efekt jaki jest u CB, a te zaciski zlote to chyba "zmalpuje " hehe, jak dla mnie mega. Poza tym widze ze doinwestowanego masz Miska,a i ja bede chcial mojego doprowadzic do perfekcji,w tym tygodniu przyjda hamulce na przod Zimmermanna i jeszcze jakies drobiazgi, takze zaczynam i ja |
|
|
|
 |
larelijux
Mitsumaniak

Auto: -
Pomógł: 14 razy Dołączył: 04 Paź 2015 Posty: 810 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 11-09-2017, 20:29
|
|
|
Oktan86, powiem Ci że powoli mam już dość Efekty modyfikacji są super ale za każdą pierdołą idą pieniądze. Ale czego się nie robi dla pasji. Hamulców nie zmałpujesz bo na pewno nie byłem pierwszym który na to wpadł. Czekam na efekty! |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11097 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 11-09-2017, 22:13
|
|
|
Oktan86 napisał/a: | w tym tygodniu przyjda hamulce na przod Zimmermanna i jeszcze jakies drobiazgi, takze zaczynam i ja |
Rób od razu tył,bo efekt będzie taki,że przy hamowaniu auto będzie kładło pysk na glebie,i wszystko będzie do przodu leciało. |
|
 |
Oktan86
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 14-09-2017, 18:17
|
|
|
Hamulce tylne tez w planach jak najbardziej, ale to juz przy nastepnej pensjii zrobie zakup,hehe,i lozyska tylne tez zamienie na nowe,takze w trakcie doprowadzania do fajnego stanu jestem,konca nie widac ale co tam. tez czekam na kpl konsoli z drewna bo ta moja zniszczona byla przez poprzedniego agro tunera.jak cos zrobie to wystawie foteczki,pozdro |
|
|
|
 |
|
|