|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] Kto pomoże naprawić układ chłodniczy? |
Autor |
Wiadomość |
Tom-ek
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse 1G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-09-2017, 09:38 [1G 90-94] Kto pomoże naprawić układ chłodniczy?
|
|
|
Witajcie,
Jestem w ogromnej potrzebie uratowania mojego Ecli – sprawa jak w opisie tematu: Nagle wyciekł cały płyn. Po dolaniu nic nie kapie na wyłączonym silniku. Zatem pompa przecieka?
Wolę nie szukać w ciemno po lubelskich warsztatach, tylko spytać kogoś z szanownych forumowiczów, czy byłby w stanie (oczywiście za opłatą) zajrzeć fachowym okiem i naprawić równie fachową ręką? Ecli odpoczywa sobie w Lublinie i nie wiem, czy byłbym w stanie dojechać gdzieś dalej poza miasto Może z ogromnym zapasem płynu chłodniczego, bo już wlałem 5l i jeszcze mu mało. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24316 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 14-09-2017, 11:49
|
|
|
przeciekającą pompę widać bo cieknie po rozrządzie, więc polecam odpalić i sprawdzić
do wymiany trzeba ściagać paski rozrządu, więc naprawa nie jest szybka |
|
|
|
 |
|
|