|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander PHEV 2015 facelift - nie mogę połączyć z aplikacją |
Autor |
Wiadomość |
iMoCks
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander PHEV GX3h+
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 03-02-2019, 17:06 Outlander PHEV 2015 facelift - nie mogę połączyć z aplikacją
|
|
|
Mam problem z połączeniem telefonu z samochodem po wifi w celu kontroli z poziomu aplikacji.
Mam 2 różne systemy Android 9 i iOS 12 i w żadnym z tych systemów nie mogę uzyskać połączenia z samochodem.
Czy jest ktoś kto miał podobnie i poradził sobie z tym? |
|
|
|
 |
JohnBlacha
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander PHEV
Kraj/Country: Holland
|
Wysłany: 29-10-2019, 23:37
|
|
|
Czesc.
Problem rozwiazany? Polaczenie auta z aplikacja to max. 5 minut zabawy , co dokladnie jest problemem? Wiecej szczegolow. |
_________________ "Have no fear of perfection- you'll never reach it" |
|
|
|
 |
chocio
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-12-2023, 23:48
|
|
|
Mam podobny problem z Xiaomi 12, telefon łączy się podczas rejestracji z autem, ale kiedy próbuję odpalić szczegóły w aplikacji - błąd połączenia.
Takich problemów nie ma mój starszy Xiaomi 10, więc to wyraźnie jakiś problem, którego przyczyną jest budowa nowszych telefonów (hardware? software?), auto nie może się z nimi "dogadać". Błąd sugeruje m.in. to, że liczba zarejestrowanych telefonów przekroczyła dopuszczalną, co jest bzdurą, próby robię od zera, po wyrejestrowaniu wszelkich starszych telefonów. No i z kolei rejestrując starszy telefon w ten sam sposób błędu nie ma.
Jeśli ktoś znalazł rozwiązanie - chętnie przeczytam.
-------
No i problem sam się rozwiązał. Po wielu latach bezczynności Xiaomi wreszcie wydało poprawkę, która problem usunęła. Jestem świeżo po podłączeniu i przetestowaniu smartfona - wszystko jest OK. |
|
|
|
|
 |
|
|