|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kamera 360, a rejestrator jazdy |
Autor |
Wiadomość |
Aktim
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-10-2017, 14:44 Kamera 360, a rejestrator jazdy
|
|
|
Witam
Mam pytanie do osób które znają się trochę na elektronice czy w Outlanderze III z funkcją kamer 360 jest możliwość jakiegoś wysterowania i przechwycenia obrazu aby z tych kamer można było dodatkowo zrobić rejestrator jazdy ? Nie wiem może przez Arduino lub inny tego typu system ? |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 25-10-2017, 06:52
|
|
|
Mozna
jednak pytanie czy obciazenie sygnalu nie spowoduje wariowania elektroniki odpowoadajacej za 360st, poniewaz jest to nodul spocjalnie programowalny po zalozeniu.
Jezeli jednak nie bedzie zbytnio obciazal i nie bedzie zaklocento masz sygnal z kazdej kamery.
Z drugiej strony pytania czy gotowy obraz 360 jest sygnalem na stale podawanym do navi czy tylko dopiero wtedy kiedy nacisniety jest przycisk na kierownicy lub automatycznie uruchomiony.
Testy testy testy |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
Aktim
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
|
Wysłany: 25-10-2017, 08:13
|
|
|
Dzięki za info zbyt nowe auto abym zdecydował się na testy. Jednak opcja jak najbardziej przyszłościowa. |
|
|
|
 |
|
|