|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Odpalanie 3.2 did |
Autor |
Wiadomość |
Radzik1234
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 30-10-2017, 21:09 Odpalanie 3.2 did
|
|
|
Witam wszystkich. Jestem świeżym posiadaczem 3.2 did, auto wpadło w moje ręce trochę zaniedbane jestem na etapie doprowadzenia do stanu w którym nie będę się bał jechać w daleką trasę. W tej chwili jest po wymianie zbiornika, wlewu, komplet filtrów, oleje... Wydaje się być całkiem spoko poza odpalaniem, sprawa wygląda tak że auto odpala nie regularnie w tej chwili jest u mnie ok -5 przychodzę grzeje świece strzał i pali zero dymu pracuje równo i mięko, ale jest też tak że trzeba zakręcić kilka obrotów odpali i pracuje równo nie kopci, czy zimny czy ciepły raz tak raz tak. Auto ma sprawne akumulatory zaslepiony egr, jeździ całkiem spoko. Co mam zrobić gdzie zajrzeć co podmienić posiadam kompletny silnik na części. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 31-10-2017, 07:52
|
|
|
Który rok? |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Radzik1234
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 31-10-2017, 19:14
|
|
|
2000r |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 31-10-2017, 19:34
|
|
|
Sprawdź rozrusznik. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|