|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Montaż mat grzejnych |
Autor |
Wiadomość |
Sal
Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 Sport Kombi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Maj 2016 Posty: 61 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: 04-11-2017, 22:08 Montaż mat grzejnych
|
|
|
Czy ktoś z Was ściągał tapicerkę z foteli? Widziałem, że są zamki z tyłu, może nie jest tak ciężko...
Ktoś z doświadczeniem niech się wypowie, ciągle się zastanawiam czy warto się za to brać.
Zima tuż, tuż, a plecy bym pogrzał sobie |
|
|
|
 |
przemekm
Mitsumaniak
Auto: Lancer 1.6 CS Sport Kombi
|
Wysłany: 05-11-2017, 18:44
|
|
|
Cześć,
ściągałem tapicerkę z przedniego fotela pasażera, ale tylko z siedziska, bo zalałem.
Robiłem coś takiego pierwszy raz w życiu i nie było żadnych problemów. Największa trudność to montaż plastików, szczególnie przy dźwigni pochylenia oparcia. Nie polecam natomiast tego robić wielokrotnie, bo zewnętrzna tapicerka jest do gąbki mocowana na rzepach i myślę, że po kilku odczepieniach może słabo trzymać.
Natomiast z oparciem bym uważał, bo tam jest poduszka. Z tego co kojarzę to coś na ten temat znajdziesz w manualu. |
|
|
|
 |
Sal
Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 Sport Kombi
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Maj 2016 Posty: 61 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: 06-11-2017, 11:02
|
|
|
Dzięki za info, manuala oglądałem ale wolę zapytać kogoś z doświadczeniem bo manual sobie, a życie sobie |
|
|
|
 |
|
|