|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Space Star II |
Autor |
Wiadomość |
Vooyt
Nowy Forumowicz
Auto: -
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-10-2017, 15:33 Mitsubishi Space Star II
|
|
|
Hej,
Zastanawiam się nad zakupem Mitsubishi Space Star II z roku 2017 z Niemiec i mam kilka pytań:
1) Czy jest problem z serwisowaniem takiego samochodu w ASO Mitsubishi? Ponieważ z tego co się orientuje nie był on sprzedawany w Polsce
2) Czy w trójmieście jest jakiś warsztat który byście polecili do napraw tego samochodu?
3) Jak z częściami utrzymaniem takiego samochodu? Bo wszyscy mi odradzają z powodu tego że Mitsubishi niby bardzo drogie w utrzymaniu....
A konkretnie chodzi mi o ten egzemplarz:
https://www.otomoto.pl/of...l-ID6yYEBT.html
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 822 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20984 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 29-10-2017, 15:39
|
|
|
Vooyt napisał/a: | 1) Czy jest problem z serwisowaniem takiego samochodu w ASO Mitsubishi? Ponieważ z tego co się orientuje nie był on sprzedawany w Polsce |
Do któregoś tam roku był w sprzedaży w Polsce.
Ładny przebieg w opisie:
Cytat: | Przebieg 2000 tys.km |
2000000 km w niecały rok, szacun dla kierowcy i auta . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Vooyt
Nowy Forumowicz
Auto: -
|
Wysłany: 30-10-2017, 09:42
|
|
|
Tam wkradł się błąd bo samochód ma 2 tysiące km
A coś o kosztach utrzymania takiego samochodu w porównaniu do samochodów z VW grupy ?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|