galant typ-s |
Autor |
Wiadomość |
Gimp
Nowy Forumowicz
Auto: galant 2.5 v6
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
abdul
Forumowicz

Auto: Laguna GT
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 415 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 30-09-2018, 18:36
|
|
|
Nie |
|
 |
Olivia
Forumowicz Pod nickiem
Auto: psujący się
Kraj/Country: Kuba
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 1297 Skąd: Cisów
|
Wysłany: 02-10-2018, 20:01
|
|
|
Oglądałam ten samochód u poprzedniego właściciela który ten samochód ściągnął z Dużej Brytanii około cztery lata temu. Wtedy auto było w bardzo dobrym stanie. Ale według mnie nie warto tyle płacić za auto które będzie sprawiało problemy z poruszaniem się po przeciwległej stronie drogi niżeli został do tego zbudowany. |
_________________ Niebiańska robota |
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 03-10-2018, 00:30
|
|
|
Olivia napisał/a: | Ale według mnie nie warto tyle płacić za auto które będzie sprawiało problemy z poruszaniem się po przeciwległej stronie drogi niżeli został do tego zbudowany. |
To nie jest auto, które będzie daily, więc kiera po właściwej stronie jest tylko zaletą w tym przypadku - auto pozostaje w oryginale . Osobiście jakbym szukał VR4 to absolutnie nie mógłby mieć kierownicy po złej stronie, czyli lewej. |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
Olivia
Forumowicz Pod nickiem
Auto: psujący się
Kraj/Country: Kuba
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 1297 Skąd: Cisów
|
Wysłany: 03-10-2018, 11:57
|
|
|
Miałam okazje prowadzić dwa lub trzy razy samochód z kierownicą po prawej stronie w naszym ruchu. Na drogach dwujezdniowych jeździ się normalnie. Ale jazda po mieście w gęstym ruchu z częstymi zmianami pasa ruchu jest cięższa. Nie mówiąc już o wyprzedzaniu poza miastem.
Do niedzielnych przejażdżek dla przyjemności nie kupiłabym Galanta a jakiegoś NSX-a, Supre czy Porsche Ale każdy ma inny gust |
_________________ Niebiańska robota |
|
|
|
 |
|