Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
mitsumaniaki.com
Autor Wiadomość
Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-04-2005, 22:48   mitsumaniaki.com

Pewnie zauważyliście już drobne zmiany na forum, więc się wytłumaczę:

Otóż mitsumaniaki.com to projekt serwisu Miłośników Mitsubishi, który ma za zadanie, łączyć, informować, pomagać...
Mitsumaniaki.com stworzony zostanie dla wszystkich ludzi - tych walniętych(jak Hubeeert :twisted: ) i normalnych użytkowników Mitsubishi, a także samych miłośników tych aut :!:

Mitsumaniaki.com to ludzie - nie Zarząd, Wy jesteście najważniejsi...

Struktura Mitsumaniaki.com będzie zgodna z informacją zamieszczoną na www.mitsumaniaki.com i składać się na nią będą:

Strona główna - www.mitsumaniaki.com
- Chat Mitsumaniaków - www.mitsumaniaki.com/chat
- Forum Mitsumaniaków - www.mitsumaniaki.com/forum (wspólnie z P.U.H. Grafix)
- Galeria Mitsumaniaków - www.mitsumaniaki.com/galeria - profesjonalna galeria aut Klubowiczów
- Sklep Mitsumaniaków - www.mitsumaniaki.com/shop - sklep z częściami do Mitsubishi, oraz gadżetami związanymi z mitsumaniaki.com

Wszystko to już w najbliższym czasie stanie się faktem...
Liczymy na Waszą aprobatę i pomoc w projekcie..

Jednocześnie zapraszamy na Oficjalny Zlot Mitsumaniaków 27-28.08.2005r. ale to już rozmowa w innym temacie :)

Pozdrawiam
Firebee
Ostatnio zmieniony przez Firebee 26-04-2007, 12:19, w całości zmieniany 4 razy  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 28-04-2005, 22:55   

Firek za tego walnietego to pogadamy ale pod reszta się podpisuję :twisted:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

ROMEL 
Mitsumaniak
wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
Wysłany: 29-04-2005, 10:46   

Hubert - potraktuj to jako komplement... :lol:

CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ...

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 29-04-2005, 17:58   

oka nio to ja mam pomysła, stronke mozna było by zrobić w php-fusion niedługo podam projekt takiej strony, jej atutem jest to za kazdy użytkownik który ma nadane prawa admina moze ja edytować i wstawiać na nia newsy itd, co było by serwisem dla ludzi i tworzynym przez ludzi, jak bede miał coś gotowego po napisze coś więcej. pozdro

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 29-04-2005, 18:51   

TAGi - PM do Firebee i z nim wspólnie coś wymyślicie. Nad tworzeniem strony siedzi teraz Firek borecki obiecał pomoc dołącz do nich - każda pomoc mile widziana :D

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 29-04-2005, 21:40   

oka nio to pod adresem www.derpin.boo.pl jest wersja beta, narazie prosze zeby nikt sie nie rejestrował itd, bo namiesza mi to troche w bazie. Niech ktoś zrobi lepsze logo bo sami widzicie co ja nabazgrałem :? nio szerokosc loga to 1000x100 pikseli, jak ktos ma jakieś uwagi, nio to jestem otwarty, acha liniki do czatu i forum dodam niedługo. pozdro

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 29-04-2005, 21:52   

no calkiem slicznie:) co do logo zostanie ogloszony osobny konkurs... Dzieki sliczne! Dam Ci znac na prv co do konkretnych dzialow itp.
Pozdrawiam
Firek

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 29-04-2005, 22:01   

nio dobra nio to jak sie podba itd to moze jak to zacznie sie już lepiej bujać to przekierujemy adres www.mitsumaniaki.com na www.derpin.boo.pl bo tego nie mozna tak po prostu przeniesć z serweru na serwer, chyba ze serwer na którym jest obecna stronka www.mitsumaniki.com obsługuje php i ma baze msql, no to mozemy wtedy postawic ten serwis na tym serwerze bo ten serwer co mam teraz to 10 zika za 3 miechy kosztuje, aha mozna by było odrazu zrobić na tej stronie GALERIE i i FORUM bo są odpowiednie skrypty co dało by na pełną samodzielność, chyba ze współpracujemy z P.U.H. Grafix albo po prostu oni płacili by za serwer a my damy wtedy ich button i nio nie wiem ja bede robił wy sie dogadujcie. pozdro

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 02-05-2005, 22:29   hej

Ja tez sie pisze co do pomocy w tworzeniu stronki w php a ze nie jest mi to obce to czekam na propozycje. mam tylo jeden postylat coby to ujednolicic z tym co robi Firebee (chodzi mi o szate graficzna) czekam na info. :!:
Ostatnio zmieniony przez igi 12-06-2005, 19:56, w całości zmieniany 1 raz  

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2005, 09:39   

TAGi napisał/a:
... jej atutem jest to za kazdy użytkownik który ma nadane prawa admina moze ja edytować i wstawiać na nia newsy itd, co było by serwisem dla ludzi i tworzynym przez ludzi, jak bede miał coś gotowego po napisze coś więcej...

Świetny pomysł, ale trzeba z rozwagą przyznawać to prawo, bo może sie trafić też ktoś (konkurencja np :wink: ), kto wszystko skasuje i cała praca na marne.

Z przyjemnością pomogę w tworzeniu stronki. Służę pomocą jeśli chodzi o elektrykę i inne techniczne zawiłości.

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 03-05-2005, 10:04   

Bartku, dzięki za pomoc i zapraszam do skontaktowania się z Igim i Tagim. Waszym zadaniem jest stworzenie strony podobnej do tej ktora juz jest (www.mitsumaniaki.com) lecz nie we flashu, ale w czyms bardziej przyjaznym dla modemowcow - php... teksty i działy na obu stronach beda takie same tak więc do pracy:)
Z góry dzięki za chęci i zainteresowanie.. W razie pytań proszę pisać gg 3921741
Pozdrawiam
Firek

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Wysłany: 03-05-2005, 12:41   

Właśnie wlazłem na mitsumaniaki.com i nie powiem - wymiata :D
Podoba mi się bardzo :)

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 04-05-2005, 00:35   

miło mi i mam nadzieję, że będzie to serwis, który nie tylko będzie się podobać ale i będzie bardzo użyteczny..
Dzisiaj działają buttony do forum, chata, sklepu i galerii(jeszcze nie uruchomionej) oraz dział linki... z reszty menu uruchomiona jest zakładka dealer..

Będę Was informował o dalszych postępach:)
Pozdrawiam
Firek

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 04-05-2005, 01:28   

IMO przerost formy nad trescia... :? ale to moze dlatego ze nie lubie flasha... zwlaszcza tam gdzie nie jest konieczny.

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 04-05-2005, 06:27   

ChiKenn napisał/a:
IMO przerost formy nad trescia... :? ale to moze dlatego ze nie lubie flasha... zwlaszcza tam gdzie nie jest konieczny.

Popieram w pełnej rozciągłości. Niektórzy to chyba flashowe orgazmy przeżywają ;-)

Odpowiedz do tematu