mitsumaniaki.com |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-04-2005, 22:48 mitsumaniaki.com
|
|
|
Pewnie zauważyliście już drobne zmiany na forum, więc się wytłumaczę:
Otóż mitsumaniaki.com to projekt serwisu Miłośników Mitsubishi, który ma za zadanie, łączyć, informować, pomagać...
Mitsumaniaki.com stworzony zostanie dla wszystkich ludzi - tych walniętych(jak Hubeeert ) i normalnych użytkowników Mitsubishi, a także samych miłośników tych aut
Mitsumaniaki.com to ludzie - nie Zarząd, Wy jesteście najważniejsi...
Struktura Mitsumaniaki.com będzie zgodna z informacją zamieszczoną na www.mitsumaniaki.com i składać się na nią będą:
Strona główna - www.mitsumaniaki.com
- Chat Mitsumaniaków - www.mitsumaniaki.com/chat
- Forum Mitsumaniaków - www.mitsumaniaki.com/forum (wspólnie z P.U.H. Grafix)
- Galeria Mitsumaniaków - www.mitsumaniaki.com/galeria - profesjonalna galeria aut Klubowiczów
- Sklep Mitsumaniaków - www.mitsumaniaki.com/shop - sklep z częściami do Mitsubishi, oraz gadżetami związanymi z mitsumaniaki.com
Wszystko to już w najbliższym czasie stanie się faktem...
Liczymy na Waszą aprobatę i pomoc w projekcie..
Jednocześnie zapraszamy na Oficjalny Zlot Mitsumaniaków 27-28.08.2005r. ale to już rozmowa w innym temacie
Pozdrawiam
Firebee |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 26-04-2007, 12:19, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 28-04-2005, 22:55
|
|
|
Firek za tego walnietego to pogadamy ale pod reszta się podpisuję |
Just think...
. |
|
|
|
 |
ROMEL
Mitsumaniak wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
|
Wysłany: 29-04-2005, 10:46
|
|
|
Hubert - potraktuj to jako komplement... |
_________________ COLT 1,8 16V GTI 91` C58
COLT 1,6 16V GTIS 91` C53
COLT 1,3 12V 96` CJ0
CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ... |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2005, 17:58
|
|
|
oka nio to ja mam pomysła, stronke mozna było by zrobić w php-fusion niedługo podam projekt takiej strony, jej atutem jest to za kazdy użytkownik który ma nadane prawa admina moze ja edytować i wstawiać na nia newsy itd, co było by serwisem dla ludzi i tworzynym przez ludzi, jak bede miał coś gotowego po napisze coś więcej. pozdro |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 29-04-2005, 18:51
|
|
|
TAGi - PM do Firebee i z nim wspólnie coś wymyślicie. Nad tworzeniem strony siedzi teraz Firek borecki obiecał pomoc dołącz do nich - każda pomoc mile widziana |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2005, 21:40
|
|
|
oka nio to pod adresem www.derpin.boo.pl jest wersja beta, narazie prosze zeby nikt sie nie rejestrował itd, bo namiesza mi to troche w bazie. Niech ktoś zrobi lepsze logo bo sami widzicie co ja nabazgrałem nio szerokosc loga to 1000x100 pikseli, jak ktos ma jakieś uwagi, nio to jestem otwarty, acha liniki do czatu i forum dodam niedługo. pozdro |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 29-04-2005, 21:52
|
|
|
no calkiem slicznie:) co do logo zostanie ogloszony osobny konkurs... Dzieki sliczne! Dam Ci znac na prv co do konkretnych dzialow itp.
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2005, 22:01
|
|
|
nio dobra nio to jak sie podba itd to moze jak to zacznie sie już lepiej bujać to przekierujemy adres www.mitsumaniaki.com na www.derpin.boo.pl bo tego nie mozna tak po prostu przeniesć z serweru na serwer, chyba ze serwer na którym jest obecna stronka www.mitsumaniki.com obsługuje php i ma baze msql, no to mozemy wtedy postawic ten serwis na tym serwerze bo ten serwer co mam teraz to 10 zika za 3 miechy kosztuje, aha mozna by było odrazu zrobić na tej stronie GALERIE i i FORUM bo są odpowiednie skrypty co dało by na pełną samodzielność, chyba ze współpracujemy z P.U.H. Grafix albo po prostu oni płacili by za serwer a my damy wtedy ich button i nio nie wiem ja bede robił wy sie dogadujcie. pozdro |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 02-05-2005, 22:29 hej
|
|
|
Ja tez sie pisze co do pomocy w tworzeniu stronki w php a ze nie jest mi to obce to czekam na propozycje. mam tylo jeden postylat coby to ujednolicic z tym co robi Firebee (chodzi mi o szate graficzna) czekam na info. |
Ostatnio zmieniony przez igi 12-06-2005, 19:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2005, 09:39
|
|
|
TAGi napisał/a: | ... jej atutem jest to za kazdy użytkownik który ma nadane prawa admina moze ja edytować i wstawiać na nia newsy itd, co było by serwisem dla ludzi i tworzynym przez ludzi, jak bede miał coś gotowego po napisze coś więcej... |
Świetny pomysł, ale trzeba z rozwagą przyznawać to prawo, bo może sie trafić też ktoś (konkurencja np ), kto wszystko skasuje i cała praca na marne.
Z przyjemnością pomogę w tworzeniu stronki. Służę pomocą jeśli chodzi o elektrykę i inne techniczne zawiłości. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 03-05-2005, 10:04
|
|
|
Bartku, dzięki za pomoc i zapraszam do skontaktowania się z Igim i Tagim. Waszym zadaniem jest stworzenie strony podobnej do tej ktora juz jest (www.mitsumaniaki.com) lecz nie we flashu, ale w czyms bardziej przyjaznym dla modemowcow - php... teksty i działy na obu stronach beda takie same tak więc do pracy:)
Z góry dzięki za chęci i zainteresowanie.. W razie pytań proszę pisać gg 3921741
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
|
Wysłany: 03-05-2005, 12:41
|
|
|
Właśnie wlazłem na mitsumaniaki.com i nie powiem - wymiata
Podoba mi się bardzo |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 04-05-2005, 00:35
|
|
|
miło mi i mam nadzieję, że będzie to serwis, który nie tylko będzie się podobać ale i będzie bardzo użyteczny..
Dzisiaj działają buttony do forum, chata, sklepu i galerii(jeszcze nie uruchomionej) oraz dział linki... z reszty menu uruchomiona jest zakładka dealer..
Będę Was informował o dalszych postępach:)
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
ChiKenn [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2005, 01:28
|
|
|
IMO przerost formy nad trescia... ale to moze dlatego ze nie lubie flasha... zwlaszcza tam gdzie nie jest konieczny. |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2005, 06:27
|
|
|
ChiKenn napisał/a: | IMO przerost formy nad trescia... ale to moze dlatego ze nie lubie flasha... zwlaszcza tam gdzie nie jest konieczny. |
Popieram w pełnej rozciągłości. Niektórzy to chyba flashowe orgazmy przeżywają |
|
|
|
 |
|