|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Grandis 2008 142k 2.0 DiD Inform |
Autor |
Wiadomość |
clubmac
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-08-2017, 11:27 Grandis 2008 142k 2.0 DiD Inform
|
|
|
Witam wszystkich Mitsumaniakow,
Przymierzam sie do zakupu Grandisa z 2008 roku.
Dokladnie tego egzemplarza:
https://www.autoscout24.ch/de/4286288
Wczesniej mialem rocznik 2005 z tego co pamietam wersja Intense.
Egzemplarz powyzej to wersja Inform.
Problem w tym ze nie bardzo moge znalezc roznice oprocz tego ze kola na tym egzemplarzu sa stalowe i felgi 16 oraz ze nie ma szyberdachu.
Pytanie czy model Inform nie ma czegos istotnie szczegolnego np ogrzewania z tylu czy jakies tcs czy esp.
No i pytanie co jeszcze sadzicie o tym aucie. Nie jest problemem ze to Szwajcaria.
Slyszalem o problemach z glowica ale ze juz odeszly w modelach po 2007. Wiecej nie znalazlem a przeczytalem chyba 50 tematow.
Dwumas przerabialem w poprzednim. Straszny mi nie jest.
Rocznie robie 35tys. Model z 2005 mi sie sprawdzil. Potem mialem outlandera w ktorym padla skrzynia wiec jak dla mnie totalna porazka. Zwlaszcza ze rok wczesniej zrobilem dwumas w tym outku. Dlatego postanowilem wrocic do Grandisa bo mam 3 dzieci no i potrzebuje wiekszego bagaznika na wycieczki.
Bede bardzo wdzieczny za pomoc i z gory dziekuje za odpowiedzi.
[ Dodano: 16-08-2017, 19:05 ]
Sprawa nie aktualna juz wszystko sobie opedzilem. Wzialem inny model.
2010 2.0 did z dpf, czujnikami cofania, alusami itp. Chyba to wersja Intense ale nie jestem pewien. |
|
|
|
 |
|
|