Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[2G 95-99] Diagnostyka eclipse 97r 2.0 Help
Autor Wiadomość
DJ_David 
Nowy Forumowicz
Bezpieczna Jazda

Auto: mitsubishi eclipse 2.0 97r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-08-2018, 18:05   [2G 95-99] Diagnostyka eclipse 97r 2.0 Help

Witam. Przeczytalem wszystko ze zrozumieniem i dalej nie wiem gdzie podpiac kabelki od diody bo nie jest nic o tym napisane ani zdjecia nie widze. Kupilem diode do mrugania bledow sa 4 kabelki jeden z napisem 12v drugi zapemnie minus . i 2 kabelki czarno biale . prosze mi powiedziec w jakie piny podlaczyc w obd2 . czy gdzies indziej borykam sie z problemem o 5 lat jak zakupilem miska i wiecznie sa problemy znim zrobilem moze 5tys km przez 5 lat tragedia jak nic. Wiecej na lawecie przejechal . nie moge zadnym przyrzadem podpiac sie pod ecu zeby z czytac bledy wszystkie . nie potrzebuje odczytywac abs sps czy cos innego tylko poprostu bledy ecu czujniki itp to co najwazniejsze . prosil bym o konkrety. Jak podpiac krok po kroku. Sie do pinow 4 babelkami moze trzeba cos rozwalic czy cos to sie zrobi . posiadam eclipse 2g 97 rok 2.0 a silnik mam peawdopodobnie od 1g tez 2.0 tak mnie mechanicy zalatwili bo robili przekladke auto jezdzi teraz w miare ale na wolnych obrotach jalowych hula nie trzyma obrotow i smierdzi benzyna wmiare mocno poprostu harry potter please help

[ Dodano: 10-09-2018, 22:50 ]
Widac ze najwybitniejsi tu mechanicy elektrycy nic nie moga poradzic.

Odpowiedz do tematu