|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
RAPORT AUTOTESTO |
Autor |
Wiadomość |
Jurii
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-12-2017, 23:29 RAPORT AUTOTESTO
|
|
|
Witam, chce kupić lancera bo w końcu sprzedałem swoje stare i rozglądam się za autami w całej Polsce bo nie chce brać to co jest w okolicy albo czekać na interesujące oferty lecz jeżeli chciał bym sprawdzić auto na drugim końcu Polski to nie lepiej zlecić to firmie zajmującej się tym nie dość że to będzie osoba która się na tym zna i zaoszczędzimy sobie drogi a jeśli raport będzie ok to jechać po auto i oczywiście znowu je sprawdzić tym razem samemu serwis i jazda próbna i chciał bym wiedzieć co myślicie o tego typu firmach i jakie polecacie a jakie nie |
|
|
|
 |
radek79
Mitsumaniak
Auto: x5
Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 7453 Skąd: CHEŁM
|
Wysłany: 16-12-2017, 07:50
|
|
|
ja jak sprzedawałem swoje bmw 545i kupujący zadzwonił że ma do mnie 700km i chce wynająć firmę która sprawdzi auto w jego imieniu,mówię ok niech sprawdzają , oględzin auta dokonał rzeczoznawca z AUTOTESTO,auto było sprawdzane pod kątem blacharskim nawet szczeliny były mierzone sufmiarką,później środek auta pod kątem z użycia,po tych oględzinach pojechaliśmy na stację diagnostyczną przez niego wytypowaną tam auto było sprawdzane na ścieżce pod kątem wycieków,zawiszenie,hamulce ,podłączone do komputera,sprawdzany stan ogumienia itp.,trwało to z 4 godz. |
|
|
|
 |
Jurii
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
|
Wysłany: 16-12-2017, 11:41
|
|
|
To w sumie takie sprawdzenie jak każdy z nas by zrobił może poza ta sufmiarka i widzę że te Autotesto jest popularne bo nawet w programie ,,jak kupować żeby nie żałować,, czy coś takiego też posługują się ta firma do raportów więc firma raczej ok |
|
|
|
 |
|
|