|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dostępność części do Galanta VI generacji |
Autor |
Wiadomość |
geg
Nowy Forumowicz geg
Auto: Sigma F07W 12V 1993 Australia
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 01-10-2017, 20:22 Dostępność części do Galanta VI generacji
|
|
|
Drodzy użytkownicy,
Mam możliwość zakupienia Galanta z 1991 roku 2.0 GLSi 4x4 Hatchback. Auto jest w fenomenalnym stanie. Serce mi mówi bierz i się nie zastanawiaj. Nie był bym jednak sobą, gdybym sięnie zastanawiał...:) Podstawowe pytanie które mnie męczy, to: Jak jest z dostępnością części do tego modelu?
Jak z częściami eksploatacyjnym? Jak z tymi od poważniejszych awarii? Da radę znaleźć sensowne zamienniki, czy trzeba szukać używek, regonerować? Podejrzewam, że oryginały pewnie albo są kilkukrotnie za drogie i ciężko je znaleźć, albo ich po prostu nie ma.
Podrawiam! |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 02-10-2017, 09:16
|
|
|
geg napisał/a: | Jak z częściami eksploatacyjnym? | Są dostępne, często nawet wyprzedawane za bezcen. Rozrząd do swojego kupiłem za 40zł - części GMB i Sun, więc jakości oryginału. Pasek za 5-10zł |
|
|
|
 |
geg
Nowy Forumowicz geg
Auto: Sigma F07W 12V 1993 Australia
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 02-10-2017, 19:35
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | geg napisał/a: | Jak z częściami eksploatacyjnym? | Są dostępne, często nawet wyprzedawane za bezcen. Rozrząd do swojego kupiłem za 40zł - części GMB i Sun, więc jakości oryginału. Pasek za 5-10zł |
Dzięki za info!
Samochód już kupiłem:)
Gorzej niż z częściami do Sigmy być nie może, a pięć lat nią jeździłem, więc coś na ten temat wiem:D |
|
|
|
 |
|
|