|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] WNĘTRZE srebrna ramka panelu środkowego wymiana |
Autor |
Wiadomość |
Tolkalen
Forumowicz
Auto: Space Star Sport DID 2003 lift
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-01-2018, 18:38 [MSS DID] WNĘTRZE srebrna ramka panelu środkowego wymiana
|
|
|
Siema,
Czy wiecie w jaki sposób zamocowana jest srebrna ramka środkowego panela w MSS po lifcie? Moja jest przypalona fajką i chciałbym ją wymienić. Widziałem na Alledrogo, że klient sprzedaje samą ramkę i tył wygląda jakby był mocowany na klej. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
tom.f
Forumowicz
Auto: Space STAR 1.6 2003 R.
|
Wysłany: 26-01-2018, 09:02
|
|
|
Ramka srodkowego panela jest przykrecona od wewnetrznej strony do panela , ktory przy demontazu trzeba "wyszarpac" z deski rozdzielczej |
|
|
|
 |
Tolkalen
Forumowicz
Auto: Space Star Sport DID 2003 lift
|
Wysłany: 26-01-2018, 11:19
|
|
|
Dzięki Tom! Masz rację, trzyma się na tych małych srebrnych srubkach. Właśnie ją wymieniłem. Dzięki za pomoc, pozdrawiam |
_________________ "Space Man! I always wanted you to go... into SPACE MAAAAN (intergalactic Christ) !!!! |
|
|
|
 |
|
|