|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EA2A/W 2.0] Galant 2.0B Nie działa centralny zamek, radio, |
Autor |
Wiadomość |
malix91
Nowy Forumowicz
Auto: Mitshubishi Galant 1997
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-01-2018, 15:04 [EA2A/W 2.0] Galant 2.0B Nie działa centralny zamek, radio,
|
|
|
witam... jak wspomniałem w temacie mam problem z centralnym zamkiem, radiem itp funkcji znajdujących się na instalacji tego bezpiecznika. Podczas awarii zauważyłem ze bezpiecznik był ominięty i zrobiony na krótko... moje pytanie jest takie... Co tym steruje i co mogło sie spalić po bezpieczniku?? czy to jest jakaś centralka czy może komputer czy co?? miał ktoś podobny problem??? |
|
|
|
 |
radek8622
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5v6 elegance 98r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Lis 2011 Posty: 521 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 06-02-2018, 09:38
|
|
|
Moja propozycja to przywróć instalację do pierwotnego stanu tak jak jest prawidłowo. Kup bezpieczniki bodajże 2 10A i sprawdź czy działa. Druciarstwo które zrobił ktoś wcześniej to pewnie nie usunięcie wcześniejszej awarii.Za centralkę odpowiada moduł sterowania. Być może jest uszkodzony i robi się zwora. |
_________________ carisma GDI 98,Galant elegance 2,5v6
 |
|
|
|
 |
|
|