|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
grubość blach |
Autor |
Wiadomość |
henrykMSS
Mitsumaniak
Auto: mitsubish space star 1,9 102KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-03-2018, 20:46 grubość blach
|
|
|
witam ,może ktoś wie jaka jest grubość blach podwozia,chcę powstawiać parę łatek w podłogę w bagażniku?Wydaje mi się że są grubsze niż karoseria |
|
|
|
 |
gsm_virus
Forumowicz elektroda.pl
Auto: Space Star 1.6 16V '02r.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Mar 2017 Posty: 32 Skąd: Gorzów Wlkp.
|
Wysłany: 20-03-2018, 18:30 Re: grubość blach
|
|
|
henrykMSS napisał/a: | witam ,może ktoś wie jaka jest grubość blach podwozia,chcę powstawiać parę łatek w podłogę w bagażniku?Wydaje mi się że są grubsze niż karoseria | Kolego w/w blach bez konserwacji i lakieru to będzie na oko 1 mm.
Ale jakiś czas temu robiłem kilka reperaturek w samochodzie na " F " i blacharz podpowiedział mi żeby brać maksymalnie 0.8 mm , bo łatwiej się docina, łatwiej "uformować" młotkiem czy tam innym narzędziem... przy samym spawaniu i niewielkiej łatce to te 0.2 mm nie będzie miało większego znaczenia. |
|
|
|
 |
henrykMSS
Mitsumaniak
Auto: mitsubish space star 1,9 102KM
|
Wysłany: 24-03-2018, 18:12
|
|