|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Skrzynia biegów |
Autor |
Wiadomość |
MisiekVtec134
Nowy Forumowicz
Auto: Honda
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-01-2018, 11:50 Skrzynia biegów
|
|
|
Na początku się przywitam ponieważ to mój pierwszy post na tym forum, a więc WITAM wszystkich:)
I piszę mając taki o to roblem.
W kolcie koleżanki padła skrzynia biegów. Jeden mechanik jej powiedział że aby ustalić jaka to dokładnie skrzynia należy ją wymontować i przeczytać oznaczenie. Tak, myślę że jest to jeden ze sposobów ale chyba da się to ustalić także po nr VIN?
Podam informacje odnośnie auta, gdyby ktoś mógł mi rozkodować VIN (interesują mnie wszystkie informacje które z VINU można odczytać) i pomóc w sprecyzowaniu jaką należy kupić skrzynię biegów do tego auta (bo z wypowiedzi mechanika wynika jakby było ich co najmniej kilka ?!?!)
Mitsubishi Colt
VIN: XMCXNZ34A7FO51141
rok produkcji: 2007
1,3 benzyna
70kw
z góry pienie dziękuję |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 11-02-2018, 19:59
|
|
|
Kod: | http://japancars.ru/index.php?route=catalog/mitsubishi&grp_id=22&vin=XMCXNZ34A7F051141&area=M60&cat=C601H401D&mdl=Z34A&clf=XNXHL6&cfg_id=1&blk_id=010 |
|
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
|
|