|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nie działa lewe pozycyjne |
Autor |
Wiadomość |
Raiz3n89
Forumowicz
Auto: Outlander II 2.4 Pb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Wrz 2019 Posty: 157 Skąd: Polwysep
|
Wysłany: 10-11-2019, 16:08 Nie działa lewe pozycyjne
|
|
|
Siemka, mam kolejny problem, nie swieci mi pozycja od strony kierowcy, jakis czas temu wymienilem przepalona zarowke z przodu i bylo ok, poswiecila 1 dzien i zgaslo. Zarowka cala, prad nie dochodzi do glownej wtyczki lampy. Na rozpisce nigdzie nie widze bezpiecznika od tych swiateł, wiekszosc posprawdzalem i byla ok. Gdzie szukac przerwy? Wiem ze przedbie pozycje sa polaczone z tylnymi, moze w tylnej lampie szukac problemu?
Edit: no dobra to se poradzilem, ktos sie wpial w tylną lampe z hakiem i jedna koncowka sie rozlaczyla.
[ Dodano: 19-12-2019, 14:29 ]
Panowie sorry za post pod postem ale problem powrócił. Myślałem że pozycja nie świeci przez źle założoną złączkę ale wczoraj ładnie to polutowałem i okazało się że światło i tak raz działa, raz nie. Dzisiaj wypiąłem moduł haka i światło ożyło. Rozebrałem moduł i szukałem jakichś zimnych lutów albo przepaleń ale jest czysto. W związku z tym mam małe pytanko, czy w moim outku niezbędny jest moduł haka? Nie mam czujników parkowania ani napędu 4x4 a z przyczepą jeżdże może 2 razy do roku. |
|
|
|
 |
kajos
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 Helmut
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 09 Mar 2017 Posty: 1090 Skąd: Chodziez
|
Wysłany: 19-12-2019, 17:10
|
|
|
możesz normalnie podłączyc przewody
ja tak mam i jest ok |
_________________ Mam schematy elektryczne do Outlandera II. Jak ktos chce to daj znac |
|
|
|
 |
|
|